Şosea la RGP Râmnicu Vâlcea

Şosea la RGP Râmnicu Vâlcea

Autor: Dan Mazilu | 24 septembrie 2013

Comunicat de presă

Anul acesta a fost bun cu cicliştii. Au fost o mulţime de concursuri şi sezonul încă nu s-a încheiat. Şi pentru că în general era bun doar cu mtb-iştii "unii" s-au gândit că a venit şi vremea ciclismului de şosea să ia "center stage". Iată că în cadrul seriei de concursuri de şosea Road Grand Prix a venit rândul oraşului Râmnicu Vâlcea să găzduiască etapa a 5a şi ultima. Alex Ciocan, unul din organizatorii seriei de evenimente, ne spune că pentru anul viitor îşi doreşte să aibă 8 oraşe în cadrul Grand Prix-ului. Îi dorim succes!

Mai jos avem un ultim comunicat de presă privind etapa a 5a de la Râmnicu Vâlcea.

Şosea la RGP Râmnicu Vâlcea
Road Grand Prix 2013 - Etapa Ploieşti


---

Asa cum v-am obisnuit, Road Grand Prix este un turneu de concursuri de ciclism de sosea desfasurate in diverse orase ale tarii. De data aceasta a venit randul frumosului oras Ramnicu Valcea. Ne dorim ca Road Grand Prix sa relanseze ciclismul de sosea in Romania prin participarea cat mai multor ciclisti, amatori sau profesionisti si de toate varstele.

Daca pana acum erau admise toate tipurile de biciclete si toate nivelurile de pregatire, acum am vrea sa facem o sugestie: pregatirea fizica, antrenamentul - adica si bicicletele de sosea (cursierele), sunt daca nu obligatorii macar super recomandate.

Traseul are o lungime de 102,53 km, exista 3 sectiuni, iar suprafata de rulare este asfalt. Categoriile de participare sunt: Elite baieti, Elite baieti juniori 17-18 ani, Fete 18-29 ani, Fete 30+ ani, Baieti 18-29 ani, Baieti 30-39 ani, Baieti 40-49 ani, Baieti 50+ ani.

Programul, detaliile complete ale traseului si alte amanunte pot fi gasite din ce in ce mai multe pe masura ce ne apropiem de ziua concursului 28 septembrie, pe pagina oficiala a concursului.
Raporteaza

Scrie un comentariu , fii primul ! :)

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads