Road Grand Prix la Ploieşti

Road Grand Prix la Ploieşti

Autor: Dan Mazilu | 14 iulie 2013

De la organizatorii circuitului de competiţii desfăşurate în câteva din oraşele din România am primit comunicatul de presă de mai jos. Ne bucurăm că astfel de competiţii se dovedesc a avea succes şi că participarea este numeroasă.

Road Grand Prix la Ploieşti


Weekendul trecut ediţia de la Ploieşti Road Grand Prix a reuşit să adune la start aproximativ 270 de participanţi cu vârste cuprinse între 6 şi 70 de ani şi mulţi spectatori care i-au susţinut pe ciclişti. Bulevardul Independenţei a fost închis mai bine de 6 ore timp în care ciclişti de toate vârstele participând cu biciclete de toate tipurile au concurat pentru un loc pe podium. Vremea a fost bună, iar la start organizatorii au avut şi un participant din Spania care a venit să concureze la Road Grand Prix.

Categoria Elite a adus la start, pentru a enumera doar câţiva, pe cel mai bun sprinter al României - Eduard Grosu şi pe Marius Petrache - poate cel mai talentat ciclist al României, dar şi alţi ciclişti care au strâns, de-a lungul anilor, titluri importante.

Organizatorii au fost onoraţi de prezenta şi participarea lui Teo Matican, adolescent născut cu pareză cerebrală, campion la înot, schi şi ciclism, care a luat startul alături de alţi copii şi care a fost aplaudat de cei prezenţi pe tot parcursul cursei. Premiile, constând în bani, au fost oferite de Corina Ungureanu şi Alex Ciocan.

Rezultatele complete ale competiţiei pot fi găsite pe pagina oficiala a concursului.
Raporteaza

10 Comentarii

Marian Mihaescu
18 iulie 2013 la 21:51
poate unii vor sa castige....zic si eu... asta este...
0
0
Florin Crisu
19 iulie 2013 la 00:14
Ei atunci acei ,,unii,, trebuie sa se pregateasca temeinic :). eu am fugit 3 tururi ale Romaniei pana in anul 1989 si imi cunosc limitele... Poate de anul viitor sa incerc sa ajung in primii 10 dar cu foarte mult munca...
0
0
Marian Mihaescu
22 iulie 2013 la 01:37
ok, mult succes!!
0
0
Florin Crisu
30 iulie 2013 la 19:47
Am solicitat sa se ia starul separat de cei din categoria 19/40 si vad ca s-a rezolvat nu se poate, sper sa facem acolo un boicot si sa reusim in al 13.lea ceas, cred ca in conditiile actuale nu voi mai lua startul. Nu sunt singurul care doreste acest lucru, oricum am observat ca nici la clasamentul final nu a fost facuta modificarea solicitata de mine, sincer imi pare rau ca la o asa organizare nu este si bunavointa.
0
0
Marian Mihaescu
30 iulie 2013 la 20:14
ar trebui facute departajari, doar n-o fi asa greu.....trebuie doar sa iti pese
0
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads