PlayBike – On The Rocks 2012: Acţiune, motor!

PlayBike – On The Rocks 2012: Acţiune, motor!

Autor: Maximilian Munteanu | 21 august 2012

Mai sunt două zile şi suntem deja în linie dreaptă. E aproape greu de cuprins cu mintea cât de rapid s-a dezvoltat PlayBike - On The Rocks în doi ani şi trei ediţii, dar cifrele nu mint: peste 200 de înscrişi online din 9 ţări în cele 7 categorii de concurs. S-a lucrat o grămadă în ultimele săptămâni, aşa cum era şi de aşteptat, s-au rezolvat o mulţime de lucruri, iar riderii au început deja să împânzească Braşovul. Avem de anunţat la modul oficial două lucruri importante care ţin de concursul de dirtjumping şi de competiţia foto.

PlayBike – On The Rocks 2012: Acţiune, motor!
Treiul cu bars, la style. foto: Tibi Hila


Concursul de dirtjumping se va ţine, la fel ca şi în ceilalţi ani, în acelaşi loc cu petrecerea, ca un preambul al ei. Asta înseamnă Tequila Bowling, un loc foarte popular din zona centrală a Braşovului, cu destul spaţiu pentru ca toată lumea să se simtă bine. Premiile sunt serioase ca în fiecare an şi ele: câte 200 EUR, câte un voucher de 300 RON la Tequila Bowling şi premii în produse de la Unior pentru fiecare categorie. Petrecerea merge apoi mai departe până la cât îl ţine e fiecare. Noi rămânem pe baricade, aia e clar!

PlayBike – On The Rocks 2012: Acţiune, motor!


Iată şi regulamentul oficial al concursului foto PlayBike - On The Rocks:

Concursul de fotografie PlayBike – On The Rocks este organizat în fiecare an pentru a motiva fotografii români (şi nu numai) dornici de afirmare. Cu ocazia acestei ediţii, punem la bătaie două premii, unul de 100 EUR şi unul de 50 EUR, ambele în bani cash.

Ce trebuie să faceţi? Easy!

1. Vă înscrieţi descărcând formularul de pe site (de preferat) sau la faţa locului până în data de 24 august.
2. Justificaţi dorinţa de a participa printr-un portofoliu online (Flickr, Picasa, DeviantArt etc.). Nu orice om cu un aparat foto este fotograf.
3. Livraţi în termen de 5 zile de la încheierea zilei de concurs PlayBike – On The Rocks EXACT 10 fotografii, care vor conţine obligatoriu imagini din concursul de downhill, dar şi de la afterparty (dirtjumping, lifestyle). Totul la format original fullsize, dar şi în versiune JPEG.

Ce beneficii aveţi? Check it!

1. Acces gratuit garantat la instalaţia de transport pe cablu.
2. Intrare gratuită la petrecere.
3. Un tricou PlayBike – On The Rocks.
4. Şansa de a vă fi diseminate fotografiile în cadrul celui mai important concurs de downhill din estul Europei şi de a vă afirma implicit mai departe ca buni fotografi. Echipa PlayBike – On The Rocks dă întotdeauna referinţe bune pentru oamenii care fac treabă bună! :)

Premiul de 100 EUR va fi stabilit de echipa PlayBike – On The Rocks, iar cel de 50 EUR va fi premiul de popularitate, acordat autorului fotografiei cu cele mai multe like-uri de pe Facebook. Dacă premiile se suprapun, atunci cel de 50 EUR va fi acordat următorului fotograf, tot în urma numărului de like-uri de pe Facebook. Câştigătorii vor fi desemnaţi la 10 zile de la încheierea concursului PlayBike – On The Rocks (sâmbătă, 25 August, 23:59). Seturile de poze vor fi puse pe Facebook CONCOMITENT, la 5 zile de la încheierea concursului PlayBike – On The Rocks.

Aşteptam înscrierile voastre! Pregătiţi-vă aparatele si obiectivele!

Mulţumim pentru interes!




PlayBike – On The Rocks 2012: Acţiune, motor!
Tailwhippin' since 2010: Nandi. foto: Tibi Hila


PlayBike – On The Rocks 2012: Acţiune, motor!
Salam avec le wifebeater, pre-impact. foto: Tibi Hila


PlayBike – On The Rocks 2012: Acţiune, motor!
Omul nostru LP a ştiut să ne ţină activi an de an. foto: Tibi Hila


Puteţi da "going" şi la event-urile noastre de pe Facebook: concursul de downhill UCI C1 şi afterparty-ul.

Acestea fiind spuse, ne întoarcem la treabă şi ne dăm întâlnire cu voi în zilele următoare!

Numai bine!
Mx
Raporteaza

Scrie un comentariu , fii primul ! :)

Maximilian Munteanu
Membru din: 21 octombrie 2006

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads