Transylvanian Rippers 2013

Transylvanian Rippers 2013

Autor: Costi Iordan | 16 septembrie 2013

In perioada 6-8 septembrie a avut loc ]n Skatepark Rozelr din Cluj a doua ediíe a Transylvanian Rippers – festival de sporturi extreme. Pe parcursul celor trei zile cei 120 de concurenți șI peste 4000 de spectatori au făcut ca TR să fie cel mai tare eveniment de gen din Transilvania.

Festivalul a început vineri 6 septembrie pe o vreme perfectă, cu calificările pentru cele trei discipline din program: role skateboarding și BMX. Concurenții din 30 de orașe ale României cât și din Germania și Danemarca s-au luptat la cele două categorii, junior și seniori, pentru cele 12 locuri calificante în finala de a doua zi. Pe tot parcursul zilei atmosfera muzicală a fost întreținută de către nikkiFM și Shapteh.

Ziua finalelor a fost apogeul festivalului. Riderii s-au dat cu vitejie pentru a caștiga o parte din cei 2000 de euro cash puși în joc de către organizatori, spectatorii s-au distrat și și-au încurajat favoriții, iar DJ Marwan și NDJ au mixat muzica pentru un show total. Ziua s-a încheiat cu Continental Rippers after-party al festivalului care s-a ținut la Hotel Continental, și unde pe muzica mixată de către Dudawles, Tim Pan, Planet H și Unlocka, cei prezenți au dansat, au fumat, s-au bestializat și au strigat pentru revoluția care va urma.

Ultima zi a fost rezervată concursului de best trick, iar lumea deși obosită după partyul de cu o seară înainte, a făcut față cu brio ultimei zile de vară din an, iar TorsoBooking ne-a încântat cu al său rock vinyl set.

Transylvanian Rippers a fost organizat de către Skateboard Transilvania împreună cu Primăria Cluj și RockFM și a fost susținut de către U-Man, Area52, Jart Skateboards, MarosBike, UmiBike, Qual Media și Kingpin Shop.

Vă așteptăm cu drag la anul, la o nouă ediție Transylvanian Rippers!

Raporteaza

1 Comentarii

Catalin Robu
17 septembrie 2013 la 00:30
pacat ca nu s-a organizat o sesiune si ptr. cei cu trotinete, care sunt deja destul de multi si cativa sunt chiar bunicei, plus ca sunt mai spectaculoase
1 Adrian Olteanu
1 Tudor Capatina

Scrie un comentariu

Costi Iordan
Membru din: 19 iulie 2010

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads