Kinda Geza provoacă toţi bicicliştii, te bagi?

Kinda Geza provoacă toţi bicicliştii, te bagi?

Autor: Maximilian Munteanu | 12 august 2013

Am mai tot scris despre Geza în repetate rânduri dar oricât aş scrie, am senzaţia că nu e destul şi că lumea tot nu-l cunoaşte pe Geza aşa cum ar merita. Poate fiindcă Geza e hiperactiv şi face prea multe lucruri, iar întâmplarea face că majoritatea lucrurilor îi ies. Snowboarding, mountainbiking, excursii cu RideMore, evenimente de iarnă, evenimente de vară, ba chiar discursuri la TEDx şi câte şi mai câte... Dar puţină lume ştie, de exemplu, că Geza e pe traseul de motocros sau că e în cautarea valului perfect pentru surfing oricând îi permite timpul. Şi şi mai puţină lume ştie cât de mult munceşte pentru a fi cât mai în faţă în Cupa Mondială de boardercross şi pentru a se califica la Olimpiada de iarnă de la Soci de anul viitor.

Kinda Geza provoacă toţi bicicliştii, te bagi?
Dar ceee avem noi aiiiiiici??? Click mai jos pentru a afla!


Dar nu despre asta este vorba aici, ci despre prima lui dragoste: datul pe bicicletă. Urmăriţi-l pe Geza cutreierând cu bicicleta Bucureştiul în filmul de mai jos şi fiţi atenţi la ce trebuie să faceţi pentru a intra în posesia unor premii-surpriză din partea noului său sponsor, Indygen, care doreşte să susţină scena de sport alternativ din România.



Pe scurt: trimiteţi-i lui Geza un montaj video sau o poză faină cu voi dându-vă pe bicicletă şi puteţi câştiga patru premii din partea Indygen. Motivul, simplu: oricine nu renunţă la a-şi urmări visele va fi premiat mai devreme mai târziu. Asta e şansa voastră!

Kinda Geza provoacă toţi bicicliştii, te bagi?
Geza ştie că lucrurile pe care le faci din pasiune şi de dragul distracţiei nu trebuie luate în serios. Nici măcar treptele de marmură. Ceea ce vă dorim şi dumneavoastră!


Îl găsiţi pe Geza pe pagina RideMore sau pe pagina lui personală de Facebook.

Cu mulţumirile de rigoare lui Geza pentru iniţiativa asta!
Mx
Raporteaza

55 Comentarii

Dinu Bobei
18 august 2013 la 01:35
Pt ca asta e tendința majoritatii populației fără minte. Ca un paralelism in comportament, imagineaza-ți ca Titi Aur ar face ceva similar. Asta ca sa îți dai seama de fenomen. Oricum eu vad problema dpv al sigurantei si repectului in primul rând, si apoi al talentului.
2 Daniel Turtoi, Edi Nicolaescu
0
Mladen Brașovan
18 august 2013 la 13:36
Şi că n-au minte îi tot vina lui Geza?
0
1 Edi Nicolaescu
Dinu Bobei
19 august 2013 la 01:54
Nu, insa cei cu anumite talente si competente dezvolta automat si o anumită influența asupra celor din jur. In același timp aceștia trebuie sa își asume si o certa responsabilitate datorită acestei influente. Ca un exemplu, tragic de altfel, imagineaza-ți ca 2-3 teribili se apuca facă tot felul de acrobatii pe bicla de proasta calitate si unul din ei se accidenteaza grav (amintește-ți de accidentul de la București, unde a murit un copil). Vine televiziunea si pune doar câteva întrebări si se afla ca ar face un anume clip cum au văzut in acest articol. Cred ca nu mai e nevoie sa explic ce ar urma:). Eu am scris doar pentru a ridica niște semne de întrebare cu privire la siguranță si respect. Oricum treaba cu saritul peste mașina poliției e total deplasata. Sper sa fie regizata, dar si aici s-ar ridica muuuulte semne de întrebare.
0
0
Alexandru Has
19 august 2013 la 03:56
mai terminati ma cu prostiile. ciclismul (si sportul, in general) te invata ce inseamna siguranta si respect. te ajuta sa-ti descoperi limitele si te invata sa ai grija cum si in ce conditii sa le depasesti. cine intinde coarda, o face pe cont propriu, asumandu-si riscurile aferente. ironia din poza cu masina de politie e super. POLITIA siguranta si incredere. ceea ce facea Geza acolo facea in deplina siguranta si cu totala incredere. voi astia de comentati sunteti exact politistu` al care n-a inteles ce se intampla...vai si-amar.
1 . Bibi
1 Rammius
Robert P Wagner
19 august 2013 la 13:57 (editat)
Ce s-a intamplat cu dirtbike? ca intru si eu cand imi aduc aminte si vad doar certuri, cred ca deaia nici nu mai intru, e o cearta continua aici. Oricum frumos videoclip :) Felicitari Geza!!
0
2 Edi Nicolaescu, Daniel Turtoi

Scrie un comentariu

Maximilian Munteanu
Membru din: 21 octombrie 2006

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads