White Style 2013 – Rusia câştigă pe vreme rea

White Style 2013 – Rusia câştigă pe vreme rea

Autor: Dan Mazilu | 5 februarie 2013

Vinerea trecută, 1 februarie, Pavel Alekhin Vishneviy câştigă ediţia de anul acesta a concursului White Style din Leogang, Austria. Rusul a câştigat mulţumită probei Best Trick pe o ceaţă deasă şi vreme nefavorabilă.

White Style 2013 – Rusia câştigă pe vreme rea
Câştigătorul Pavel Alekhin Vishneviy. Foto: Bartek Wolinski


Ploaie, ceaţă şi temperaturi destul de mari au făcut ca ediţia de anul acesta a eventului să nu se poată desfăşura în toată splendoarea sa. Categoric însă cei 2.000 de spectatori nu s-au plictisit. Organizatorii au trebuit să anuleze prima rundă a finalei după ce primii patru rideri deja evoluaseră. Ceaţa deasă i-a împiedicat pe arbitri sa vadă tricurile iar organizatorii nu mai puteau asigura siguranţa concurenţilor în partea de sus a traseului. Aşa că organizatorii, participanţii şi arbitrii au decis să continue cu sesiunea Best Trick ţinută la jump-ul imens de la finiş. Riderii şi-au demonstrat „skilurile” peste gap-ul de peste 10 metri.

Rusul Pavel Alekhin a fost cel mai activ rider în sesiunea de 30 de minute pe care a încheiat-o cu un backflip double-tailwhip masiv cu care a cucerit cecul de 2.500 euro, locul 1. Adrian Tell din Norvegia a fost următorul cu un Frontflip No-Hander curat. Din păcate a căzut destul de tare la ultima sa încercare pentru un Cashroll. Câştigătorul de anul trecut, Sam Reynolds, Anglia, a dat un Nothing to No-Foot Can elegant terminând pe locul 3. Teo Gustavson din Suedia a impresionat cu un Double-Tailwhip pentru locul 4 în timp ce Anton Thelander, cel mai tânăr rider al evenimentului, 18 ani, a terminat pe 5.

Din cauza vremii nefavorabile White Style nu a reuşit să îndeplinească condiţiile pentru FMB World Tour, dar chiar şi aşa spectatorii au beneficiat de un spectacol de zile mari în Leogang.



„Evident că ne-am dorit să oferim acest spectacol în formatul sau obişnuit”, spune Kornel Grunder, şeful Bikepark Leogang, „însă acest lucru nu a fost posibil azi. Totuşi evenimentul a fost un succes pentru noi şi cred că şi pentru participanţi şi spectatori. A fost un spectacol frumos şi abia aştept ediţia de anul viitor.”

Foto: Bartek Wolinski, Christoph Laue
Raporteaza

1 Comentarii

Alexandru - Razvan (Migo) Micsoni
5 februarie 2013 la 23:23
singuru brakeless!cat curaj si idiotenie in acelasi timp:)).la Street rusi rup tot!
1 Mihai Alex
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads