Jay Hoots despre proiectarea şi construirea traseelor de mountain bike

Jay Hoots despre proiectarea şi construirea traseelor de mountain bike

Autor: Costi Iordan | 16 ianuarie 2012

Jay Hoots este o legendă a scenei de freeride din British Columbia, dar şi dincolo de ea. E cunoscut ca team rider Norco de când lumea şi pământul, un dinozaur pe două roţi practic, şi ca reputat trail builder, dar puţină lume ştie că este şi fondatorul Hoots.Inc - o companie care se ocupă cu proiectarea şi construcţia de bikepark-uri ce îndeplinesc nevoile comunităţii şi contribuie la dezvoltarea sportului. Hoots.Inc este lider în proiectarea de trasee tehnice şi lucrează la peste 30 de proiecte naţionale. Acestea includ bikepark-uri cu toate tipurile de trasee.

În acest video în cadrul conferinţei TedX, Jay Hoots vorbeşte despre istoria lui în sport şi depre procesul de proiectare a traseelor sustenabile. Este interesant de auzit cum vorbeste despre metodele ce echipa de constructori le foloseşte pentru a construi ceva distractiv dar şi durabil pe termen lung, sensibil la nevoile mediului înconjurător.



via Pinkbike
Raporteaza

2 Comentarii

Buzașu Vlad
16 ianuarie 2012 la 15:33
foarte interesant:D
0
0
Cata Neamtu
16 ianuarie 2012 la 19:23
om dedicat..
0
0

Scrie un comentariu

Costi Iordan
Membru din: 19 iulie 2010

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads