Cicliștii Ariane Lüthi și Peeter Pruus, încoronați regină și rege în Carpați
Cicliștii Ariane Lüthi și Peeter Pruus, încoronați regină și rege în Carpați
Autor:Costi Iordan | 21 august 2018
Vedeta elvețiană și campionul estonian au câștigat Carpathian MTB Epic 2018, o cursă acreditată UCI și organizată în perioada 16-19 August 2018, în România
"A fost incredibil, ceva nemaivăzut, trasee cu adevărat sălbatice și dure... a fost una dintre cele mai dificile și mai uimitoare curse în etape la care am fost vreodată!" - acestea au fost cel mai des rostite cuvinte de participanții străini, imediat dupa fiecare etapă încheiată în cadrul evenimentului Carpathian MTB Epic 2018! Competiția, acreditată de UCI, a pus la grea încercare abilitățile campioniilor și legendelor MTB pe parcursul a 4 zile de pedalat în Carpații Meridionali!
A 2-a ediție a Carpathian MTB Epic a reunit la Start 131 de cicliști din peste 20 de țări și 3 continente, În încercarea de a cuceri munții României și de a se bucura de priveliști care îți taie respirația și de trasee sălbatice. Încă de la lansarea sa, în 2017, evenimentul și-a dorit să fie “Wild, Rugged and EPIC “ – Sălbatic, Dur și EPIC, iar promisiunea a fost îndeplinită!
Cea mai importantă cursă multi-etapă din Sud-Estul Europei, înregistrată în calendarul Uniunii Cicliste Internaționale (UCI), la categoria S2, s-a desfășurat în perioada 16-19 August la Cheile Grădiștei - Fundata, un complex de nivel Olimpic situat în “Alpii” Transilvaniei, respectiv în județul Brașov. Mulți cicliști faimoși, de la campioni Europeni până la cei naționali, cicliști de legendă și participanți pasionați de ciclismul montan au venit la această ediție pentru a trăi o experiență uimitoare. Printre ei s-au numărat și sportivi de talie mondială, cum sunt cei doi Ambasadori de eveniment Ariane Lüthi, din Elveția, și Frans Claes, din Belgia, precum și atletul olimpic, Vitor Gamito, din Portugalia.
Carpathian MTB Epic 2018 este un eveniment deschis tuturor iubitorilor de MTB din țară și de peste hotare, atât profesioniști cât și amatori. Abilitățile și talentul ciclisștilor profesioniști au fost testate pe durata cusei 4-day EPIC, care a inclus un Prolog de 10 km și 3 etape zilnice de competiție, tip XCM (Cross-country Marathon), fiecare desfășurându-se pe câte un traseu distinct de concurs, pe o distanță de 60 km fiecare, având plecarea și sosirea la Cheile Grădiștei - Fundata. Totalul diferenței de nivel acumulate în urcare, pe durata celor trei etape, este de 8.500 m. Pe durata celor 4 zile, concursul a introdus participanții în atmosfera locală, în cultura și tradițiile românești, oferindu-le totodată trasee de neuitat considerate grele și extrem de provocatoare de către majoritatea cicliștilor străini, fiind comparate cu evenimente similare din from Canada, Elveția sau zona Ardennes a Belgiei.
În aceste zile s-au purtat multe lupte între Elitele cicliste masculine și feminine pentru podium iar ordinea s-a schimbat de câteva ori. Cu toate acestea, victoria a revenit celor mai rezistenți competitori, care sunt câștigători Carpathian MTB Epic 2018 în clasamentul general la Elite: Ariane Lüthi (Elveția) și Peeter Pruus (Estonia).
“M-am simțit minunat astăzi! A fost o cursă atât de uimitoare! Am concurat cu Jovana Crnogorac pe tot parcursul cursei, ceea ce îmi oferă dublă satisfacție că am ieșit pe locul 1. Felicitări, Jovana! Mi-a împins limitele la maxim. De asemenea, am făcut câteva greșeli, însă mi-am spus că trebuie să mă concentrez și să țin ritmul. Vreau să felicit organizatorii pentru că au făcut o treabă atât de bun, dar și cicliștii, care au cucerit acest teren incredibil de dur!", a spus vedeta elvețiană, câștigătoare a celor mai dure curse din lume stated și campioana de 5 ori la Absa Cape Epic.
Următoarele locuri au fost ocupate de Jovana Crnogorac (Serbia) și Katazina Sosna (Lituania), la categoria Elite feminin, și de Marek Rauchfuss (Cehia) și Frans Claes (Belgia), la categoria Elite masculin. Campioana națională al Serbiei și sportiva olimpică, Jovana Crnogorac, a pus luptat aprig în această competiție și a trecut prima linia de Finiș în a doua etapă.
“Astăzi, la începutul cursei, am colaborat cu Ariane, dar picioarele mele, obișnuite cu ciclismul cross-country, nu m-au ajutat și am decis să o iau ușor. De asemenea, am fost un pic obosită după ultimele zile. Având în vedere că voi participa la Cupa Mondială în weekendul următor, am văzut această cursă ca un antrenament și m-am bucurat de peisaje. Sunt foarte mulțumită de performanța mea generală, considerând că aproape am urcat Muntele Everest în aceste zile. A fost o experiență foarte bună, iar traseele uimitoare", a zis Jovana Crnogorac.
Katazina Sosna, campioana națională a Lituaniei, a fost mulțumită cu locul trei în clasamentul general.
"A fost o cursă foarte bună pentru mine. Nu am fost nevoită să împing bicicleta atât de mult, pentru că terenul nu era atât de abrupt. A fost o pregătire foarte bună pentru mine și sunt foarte fericită că am venit aici. Mulțumesc organizatorilor și îi felicit pentru că au făcut o treabă atât de bună!", a precizat atleta.
Concurența dintre primii 5 cicliști, de la categoria Elite masculin, a fost aproape constantă în cele 3 etape. Ciclistul estonian a fost foarte puternic în fiecare etapă și s-a dovedit a fi cel mai rapid concurent dintre ei.
“Cursa de azi a fost cea mai grea! Am avut și unele probleme tehnice pe care le-am rezolvat, dar între timp Marek Rauchfuss și Frans Claes m-au depășit. Apoi au luat-o pe o cale greșită și am reușit să îi depășesc. A fost o cursă nebună și sunt fericit! Carpații sunt incredibili, iar competiția a fost foarte bine organizată!" a comentat Peeter Pruus.
Marek Rauchfuss a făcut, de asemenea, curse foarte bune în aceste zile. Chiar dacă el s-a arătat foarte hotărât să-și apere locul pe podium, cehul a recunoscut că nu a concurat niciodată într-o competiție atât de dificilă.
“Cursa a fost grea pentru mine azi. Chiar dacă nu am avut probleme, am fost obosit după primele două etape. Astăzi am mers împreună cu Frans Claes. Cu aproape 15 km înainte de final am făcut o întoarcere greșită, ceea ce ne-a încetinit cu 1-2 minute. Organizarea a fost grozavă, iar munții sunt mai sălbatici decât cee ace am văzut în Cehoa, Slovacia sau Austria!” ne-a spus Marek Rauchfuss.
Frans Claes, lider mondial al seriei de maratoane UCI, a avut de dus o luptă serioasă pentru locul 3, dar a reușit să mențină un ritm bun. El este și un obișnuit al curselor pe etape.
"Astăzi m-am simțit mai bine la început decât ieri, așa că am putut merge cu primii 5 cicliști. Dar apoi, Peeter Pruus și celălalt concurent ceh, care a câștigat astăzi, au mers prea repede și a trebuit să ne menținem ritmul ultimelor două zile, pentru că în caz contrar... de obicei, plătești pentru el la sfârșit. M-am simtit foarte bine aici, locuri uimitoare si trasee montane superbe", a declarat atletul belgian Frans Claes.
Câștigătorii evenimentului au primesc câte 80 puncte UCI MTB XCO, ceea ce îi va ajuta în calificările pentru Jocurile Olimpice.
"Carpații sunt diferiți, au oferit mult mai multe provocări pentru rideri și a fost Epic așa cum spune și numele. Este frumos acolo sus, vremea a fost o provocare pe alocuri pentru noi, dar este într-adevăr o cursă unică! Traseele sunt unice și este cu siguranță o mare varietate aici, și există unele lucruri care pot fi îmbunătățite în ceea ce privește ceea ce primesc cicliștii. Echipa de organizare care este crucială pentru succesul evenimentului, echipa de aici, este super!" a apreciat Ido Eindor, Comisarul Internațional al UCI, care a fost șeful comisarilor pe durata evenimentului.
"Suntem fericiți și onorați ca organizatori să avem atâția sportivi de top în această cursă pe etape, în inima Carpaților! A fost un eveniment Epic, așa cum am vrut să fie, și suntem foarte încântați să vedem astfel de reacții pozitive și minunate în timpul și la sfârșitul acestui eveniment. Suntem pregătiți pentru ediția din 2019 și vom adăuga câteva elemente noi pentru a stimula evenimentul și pentru a atrage participanții, atât atleți de clasă mondială, cât și amatori, pasionați de acest sport", a declarat Tudor Mocuța, Director de Eveniment al ACS MPG.
Concursul multi-etapă din Carpații Meridionali este unul full-service – „eat, ride and sleep”, oferind tuturor participanților o experiență provocatoare, servicii la un standard de top și o organizare impecabilă. Premiile oferite de organizatori la Carpathian MTB Epic 2018 includ trofee, medalii, flori, sume în bani în valoare de 15,480 Euro, plus premii speciale de la sponsori.
Ciclistul rutier Raul Sînza, în vârstă de 19 ani, a ajuns în primii zece, în clasamentul general, fiind primul român care a trecut linia finală după fiecare etapă.
“Etapa 3 a fost cea mai rapidă, pe ultima parte am avut urcare, dar de viteză. Am sosit primul dintre români, în fiecare zi. Acesta fiind primul meu concurs de mountain bike sunt foarte mulțumit de rezultate. Carpathian MTB Epic este o competiție foarte frumoasă, unică în România, comparabilă cu alte competiții de talie internațională”, ne-a spus Raul Sînza.
Cursa dedicată amatorilor 1-day Challenge, a fost organizată pe o rută diferiită de 40 km, special concepută pentru a le oferi acestor rideri o experiențe MTB autentică, în cadrul unui concurs internațional de top.
Câștigătorii competiției de o zi au fost cicliștii români: Augustin Vlaic, Emil Manea și Stefan Chivu, în clasamentul general masculin și Alexandra Vulpe și Tatiana Cotiga, în clasamentul general al feminin.
Toate detaliile despre concurs se regăsesc pe pagina oficială www.carpathianmtb.ro/ro, iar înregistrările transmisiunilor LIVE și filmele oficiale se regăsesc pe canalul oficial Youtube al Carpathian MTB Epic și pe pagina Facebook. Știrile despre Carpathian MTB Epic 2018 sunt transmise in 70 de tari pe televiziunile sportive si promovate si pe alte canale media. In Romania, evenimentul a fost acoperit de Pro TV, Prima TV și TVR pe durata fiecărei etape.
Echipa de rganizare, colaboratorii, voluntarii și echipele speciale de intervenție au inclus mai multe de 200 de persoane, iar serviciile au fost apeciate ca fiind unele de top printre cursele pe etape din lume. Drintre membrii Comitetului de Organizare face parte și Joko Vogel, originar din Zürich, este co-fondatorul SWISS EPIC și TORTOUR, și organizatorul UCI Cyclocross World Championship, eveniment ce va avea loc în 2020 în Elvetia.
Carpathian MTB Epic 2018 a beneficiat de încrederea și susținerea acordată de Banca Transilvania și Gatorade, sponsorii oficiali ai concursului, alături de furnizorii oficiali și partenerii BOSCH, GoldNutrition, Profructta, Tractalis și complexul Cheile Grădiștei - Fundata. Au susținut evenimentul în calitate de parteneri: Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Turismului, Romsilva și Administrațiile Parcurilor Naționale Piatra Craiului și Bucegi, Salvamont România, Federația Română de Ciclism, Consiliul Județean Brașov, Centrul România - Convenția Carpatica și Fundația Conservation Carpathia. Alți suporteri ai competiției sunt: CANAH, Mitsubishi - Țiriac Auto, Kronenbourg 1664 Blanc, Expotehnica, La Vitta, Domeniile Urlați, Zimbria, Torockoi, Legume Fericite, Barilla, Eisberg, Organic India, Terapie pentru Mișcare, Papercups.ro, ROMDIST Packaging - ROMCUP, Ambulanța de Biciclete - AmBike, România Sălbatică, NTD Films, Bio-natur.ro, Tatuaje temporare și Mainfreight. Ne sprijină și ne ajută să comunicăm în permanență și să vă informăm: Radio GUERRILLA, FreeRider.ro, Prima TV, TVR, International Mountainbike Magazine – IMB, Biciclistul.ro, Transilvania365, RomâniaPozitivă.ro, Ireporter.ro, BikeEvents.ro, Bike FM și SportsPlanner.com.
Vrem să mulțumim și să ne exprimăm gratitudinea în legătură cu activităților tuturor celor care au luat parte, au sprijinit și promovat acest eveniment! Adresăm mulțumiri speciale echipei de producție, Quattro Media și fotografilor: Brîndușa Mutoiu, Traian Olinici, Tibi Hila, Marius Furceanu și Janos Cherestes! Pe paginile de social media Facebook Carpathian MTB Epic și Instagram Carpathian MTB Epic, vă așteptăm cu Likes și Shares.
"A fost incredibil, ceva nemaivăzut, trasee cu adevărat sălbatice și dure... a fost una dintre cele mai dificile și mai uimitoare curse în etape la care am fost vreodată!" - acestea au fost cel mai des rostite cuvinte de participanții străini, imediat dupa fiecare etapă încheiată în cadrul evenimentului Carpathian MTB Epic 2018! Competiția, acreditată de UCI, a pus la grea încercare abilitățile campioniilor și legendelor MTB pe parcursul a 4 zile de pedalat în Carpații Meridionali!
A 2-a ediție a Carpathian MTB Epic a reunit la Start 131 de cicliști din peste 20 de țări și 3 continente, În încercarea de a cuceri munții României și de a se bucura de priveliști care îți taie respirația și de trasee sălbatice. Încă de la lansarea sa, în 2017, evenimentul și-a dorit să fie “Wild, Rugged and EPIC “ – Sălbatic, Dur și EPIC, iar promisiunea a fost îndeplinită!
Cea mai importantă cursă multi-etapă din Sud-Estul Europei, înregistrată în calendarul Uniunii Cicliste Internaționale (UCI), la categoria S2, s-a desfășurat în perioada 16-19 August la Cheile Grădiștei - Fundata, un complex de nivel Olimpic situat în “Alpii” Transilvaniei, respectiv în județul Brașov. Mulți cicliști faimoși, de la campioni Europeni până la cei naționali, cicliști de legendă și participanți pasionați de ciclismul montan au venit la această ediție pentru a trăi o experiență uimitoare. Printre ei s-au numărat și sportivi de talie mondială, cum sunt cei doi Ambasadori de eveniment Ariane Lüthi, din Elveția, și Frans Claes, din Belgia, precum și atletul olimpic, Vitor Gamito, din Portugalia.
Carpathian MTB Epic 2018 este un eveniment deschis tuturor iubitorilor de MTB din țară și de peste hotare, atât profesioniști cât și amatori. Abilitățile și talentul ciclisștilor profesioniști au fost testate pe durata cusei 4-day EPIC, care a inclus un Prolog de 10 km și 3 etape zilnice de competiție, tip XCM (Cross-country Marathon), fiecare desfășurându-se pe câte un traseu distinct de concurs, pe o distanță de 60 km fiecare, având plecarea și sosirea la Cheile Grădiștei - Fundata. Totalul diferenței de nivel acumulate în urcare, pe durata celor trei etape, este de 8.500 m. Pe durata celor 4 zile, concursul a introdus participanții în atmosfera locală, în cultura și tradițiile românești, oferindu-le totodată trasee de neuitat considerate grele și extrem de provocatoare de către majoritatea cicliștilor străini, fiind comparate cu evenimente similare din from Canada, Elveția sau zona Ardennes a Belgiei.
În aceste zile s-au purtat multe lupte între Elitele cicliste masculine și feminine pentru podium iar ordinea s-a schimbat de câteva ori. Cu toate acestea, victoria a revenit celor mai rezistenți competitori, care sunt câștigători Carpathian MTB Epic 2018 în clasamentul general la Elite: Ariane Lüthi (Elveția) și Peeter Pruus (Estonia).
“M-am simțit minunat astăzi! A fost o cursă atât de uimitoare! Am concurat cu Jovana Crnogorac pe tot parcursul cursei, ceea ce îmi oferă dublă satisfacție că am ieșit pe locul 1. Felicitări, Jovana! Mi-a împins limitele la maxim. De asemenea, am făcut câteva greșeli, însă mi-am spus că trebuie să mă concentrez și să țin ritmul. Vreau să felicit organizatorii pentru că au făcut o treabă atât de bun, dar și cicliștii, care au cucerit acest teren incredibil de dur!", a spus vedeta elvețiană, câștigătoare a celor mai dure curse din lume stated și campioana de 5 ori la Absa Cape Epic.
Următoarele locuri au fost ocupate de Jovana Crnogorac (Serbia) și Katazina Sosna (Lituania), la categoria Elite feminin, și de Marek Rauchfuss (Cehia) și Frans Claes (Belgia), la categoria Elite masculin. Campioana națională al Serbiei și sportiva olimpică, Jovana Crnogorac, a pus luptat aprig în această competiție și a trecut prima linia de Finiș în a doua etapă.
“Astăzi, la începutul cursei, am colaborat cu Ariane, dar picioarele mele, obișnuite cu ciclismul cross-country, nu m-au ajutat și am decis să o iau ușor. De asemenea, am fost un pic obosită după ultimele zile. Având în vedere că voi participa la Cupa Mondială în weekendul următor, am văzut această cursă ca un antrenament și m-am bucurat de peisaje. Sunt foarte mulțumită de performanța mea generală, considerând că aproape am urcat Muntele Everest în aceste zile. A fost o experiență foarte bună, iar traseele uimitoare", a zis Jovana Crnogorac.
Katazina Sosna, campioana națională a Lituaniei, a fost mulțumită cu locul trei în clasamentul general.
"A fost o cursă foarte bună pentru mine. Nu am fost nevoită să împing bicicleta atât de mult, pentru că terenul nu era atât de abrupt. A fost o pregătire foarte bună pentru mine și sunt foarte fericită că am venit aici. Mulțumesc organizatorilor și îi felicit pentru că au făcut o treabă atât de bună!", a precizat atleta.
Concurența dintre primii 5 cicliști, de la categoria Elite masculin, a fost aproape constantă în cele 3 etape. Ciclistul estonian a fost foarte puternic în fiecare etapă și s-a dovedit a fi cel mai rapid concurent dintre ei.
“Cursa de azi a fost cea mai grea! Am avut și unele probleme tehnice pe care le-am rezolvat, dar între timp Marek Rauchfuss și Frans Claes m-au depășit. Apoi au luat-o pe o cale greșită și am reușit să îi depășesc. A fost o cursă nebună și sunt fericit! Carpații sunt incredibili, iar competiția a fost foarte bine organizată!" a comentat Peeter Pruus.
Marek Rauchfuss a făcut, de asemenea, curse foarte bune în aceste zile. Chiar dacă el s-a arătat foarte hotărât să-și apere locul pe podium, cehul a recunoscut că nu a concurat niciodată într-o competiție atât de dificilă.
“Cursa a fost grea pentru mine azi. Chiar dacă nu am avut probleme, am fost obosit după primele două etape. Astăzi am mers împreună cu Frans Claes. Cu aproape 15 km înainte de final am făcut o întoarcere greșită, ceea ce ne-a încetinit cu 1-2 minute. Organizarea a fost grozavă, iar munții sunt mai sălbatici decât cee ace am văzut în Cehoa, Slovacia sau Austria!” ne-a spus Marek Rauchfuss.
Frans Claes, lider mondial al seriei de maratoane UCI, a avut de dus o luptă serioasă pentru locul 3, dar a reușit să mențină un ritm bun. El este și un obișnuit al curselor pe etape.
"Astăzi m-am simțit mai bine la început decât ieri, așa că am putut merge cu primii 5 cicliști. Dar apoi, Peeter Pruus și celălalt concurent ceh, care a câștigat astăzi, au mers prea repede și a trebuit să ne menținem ritmul ultimelor două zile, pentru că în caz contrar... de obicei, plătești pentru el la sfârșit. M-am simtit foarte bine aici, locuri uimitoare si trasee montane superbe", a declarat atletul belgian Frans Claes.
Câștigătorii evenimentului au primesc câte 80 puncte UCI MTB XCO, ceea ce îi va ajuta în calificările pentru Jocurile Olimpice.
"Carpații sunt diferiți, au oferit mult mai multe provocări pentru rideri și a fost Epic așa cum spune și numele. Este frumos acolo sus, vremea a fost o provocare pe alocuri pentru noi, dar este într-adevăr o cursă unică! Traseele sunt unice și este cu siguranță o mare varietate aici, și există unele lucruri care pot fi îmbunătățite în ceea ce privește ceea ce primesc cicliștii. Echipa de organizare care este crucială pentru succesul evenimentului, echipa de aici, este super!" a apreciat Ido Eindor, Comisarul Internațional al UCI, care a fost șeful comisarilor pe durata evenimentului.
"Suntem fericiți și onorați ca organizatori să avem atâția sportivi de top în această cursă pe etape, în inima Carpaților! A fost un eveniment Epic, așa cum am vrut să fie, și suntem foarte încântați să vedem astfel de reacții pozitive și minunate în timpul și la sfârșitul acestui eveniment. Suntem pregătiți pentru ediția din 2019 și vom adăuga câteva elemente noi pentru a stimula evenimentul și pentru a atrage participanții, atât atleți de clasă mondială, cât și amatori, pasionați de acest sport", a declarat Tudor Mocuța, Director de Eveniment al ACS MPG.
Concursul multi-etapă din Carpații Meridionali este unul full-service – „eat, ride and sleep”, oferind tuturor participanților o experiență provocatoare, servicii la un standard de top și o organizare impecabilă. Premiile oferite de organizatori la Carpathian MTB Epic 2018 includ trofee, medalii, flori, sume în bani în valoare de 15,480 Euro, plus premii speciale de la sponsori.
Ciclistul rutier Raul Sînza, în vârstă de 19 ani, a ajuns în primii zece, în clasamentul general, fiind primul român care a trecut linia finală după fiecare etapă.
“Etapa 3 a fost cea mai rapidă, pe ultima parte am avut urcare, dar de viteză. Am sosit primul dintre români, în fiecare zi. Acesta fiind primul meu concurs de mountain bike sunt foarte mulțumit de rezultate. Carpathian MTB Epic este o competiție foarte frumoasă, unică în România, comparabilă cu alte competiții de talie internațională”, ne-a spus Raul Sînza.
Cursa dedicată amatorilor 1-day Challenge, a fost organizată pe o rută diferiită de 40 km, special concepută pentru a le oferi acestor rideri o experiențe MTB autentică, în cadrul unui concurs internațional de top.
Câștigătorii competiției de o zi au fost cicliștii români: Augustin Vlaic, Emil Manea și Stefan Chivu, în clasamentul general masculin și Alexandra Vulpe și Tatiana Cotiga, în clasamentul general al feminin.
Toate detaliile despre concurs se regăsesc pe pagina oficială www.carpathianmtb.ro/ro, iar înregistrările transmisiunilor LIVE și filmele oficiale se regăsesc pe canalul oficial Youtube al Carpathian MTB Epic și pe pagina Facebook. Știrile despre Carpathian MTB Epic 2018 sunt transmise in 70 de tari pe televiziunile sportive si promovate si pe alte canale media. In Romania, evenimentul a fost acoperit de Pro TV, Prima TV și TVR pe durata fiecărei etape.
Echipa de rganizare, colaboratorii, voluntarii și echipele speciale de intervenție au inclus mai multe de 200 de persoane, iar serviciile au fost apeciate ca fiind unele de top printre cursele pe etape din lume. Drintre membrii Comitetului de Organizare face parte și Joko Vogel, originar din Zürich, este co-fondatorul SWISS EPIC și TORTOUR, și organizatorul UCI Cyclocross World Championship, eveniment ce va avea loc în 2020 în Elvetia.
Carpathian MTB Epic 2018 a beneficiat de încrederea și susținerea acordată de Banca Transilvania și Gatorade, sponsorii oficiali ai concursului, alături de furnizorii oficiali și partenerii BOSCH, GoldNutrition, Profructta, Tractalis și complexul Cheile Grădiștei - Fundata. Au susținut evenimentul în calitate de parteneri: Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Turismului, Romsilva și Administrațiile Parcurilor Naționale Piatra Craiului și Bucegi, Salvamont România, Federația Română de Ciclism, Consiliul Județean Brașov, Centrul România - Convenția Carpatica și Fundația Conservation Carpathia. Alți suporteri ai competiției sunt: CANAH, Mitsubishi - Țiriac Auto, Kronenbourg 1664 Blanc, Expotehnica, La Vitta, Domeniile Urlați, Zimbria, Torockoi, Legume Fericite, Barilla, Eisberg, Organic India, Terapie pentru Mișcare, Papercups.ro, ROMDIST Packaging - ROMCUP, Ambulanța de Biciclete - AmBike, România Sălbatică, NTD Films, Bio-natur.ro, Tatuaje temporare și Mainfreight. Ne sprijină și ne ajută să comunicăm în permanență și să vă informăm: Radio GUERRILLA, FreeRider.ro, Prima TV, TVR, International Mountainbike Magazine – IMB, Biciclistul.ro, Transilvania365, RomâniaPozitivă.ro, Ireporter.ro, BikeEvents.ro, Bike FM și SportsPlanner.com.
Vrem să mulțumim și să ne exprimăm gratitudinea în legătură cu activităților tuturor celor care au luat parte, au sprijinit și promovat acest eveniment! Adresăm mulțumiri speciale echipei de producție, Quattro Media și fotografilor: Brîndușa Mutoiu, Traian Olinici, Tibi Hila, Marius Furceanu și Janos Cherestes! Pe paginile de social media Facebook Carpathian MTB Epic și Instagram Carpathian MTB Epic, vă așteptăm cu Likes și Shares.
Raporteaza
Promovează-ți afacerea aici !
Promovează-ți afacerea aici !
Scrie un comentariu , fii primul ! :)