Beju in interviu - Royal BMX ataca!

Beju in interviu - Royal BMX ataca!

Autor: Maximilian Munteanu | 29 iunie 2009

Alexandru Beju e unul dintre destul de numerosii BMX-eri din Sibiu. In caz ca ati deschis mai tarziu televizoarele, Sibiul reprezinta, nu chiar de azi de ieri, avangarda ciclismului (sic!) cu roti de 20" din Romania, oricat nu le-ar conveni unora afirmatia asta. Sorry boys! Acum ca am lamurit asta, sa mai bifam una: de ce naiba e Beju primul BMX-er din tara care are un interviu aici pe site? Nu stiu, cred ca e o treaba mai degraba colaterala, dar in orice caz meritata, dupa cum o sa vedeti in cele ce urmeaza. ;)

Desi destul de fraged ca varsta, Beju are deja antecedente sanatoase intru BMX si s-a remarcat printre brigadierii Royal BMX, grupul de onoare al Sibiului. Prima oara l-am vazut pe Beju anul trecut in primavara in actualmente defunctul indoor de la Orlat, in timpul unei sesiuni "multijudet" ce a inlocuit un contest anulat sponsorizat de o bautura racoritoare haioasa. Printre toti cei de acolo era un tinerel mai scund care arunca 180-uri imense peste un podium nu tocmai neglijabil. Incercari au fost destule si nu toate aterizate perfect, Beju se ridica insa de fiecare data si nu s-a lasat pana nu a indeplinit misiunea buclucasa. Cei prezenti s-au premiat ulterior intre ei, iar Beju a fost aplaudat cu insistenta de toti confratii sai, fara exceptie. In vara ce a urmat, Beju a fost o prezenta constanta in cadrul X-Cup-ului pe care l-a gazduit cu generozitate Sibiul, remarcandu-se prin acelasi spirit de hardcorist "tough as nails".

Beju in interviu - Royal BMX ataca!

Hm! Bag picioarele, daca se mai fisureaza o data iara dau o bere la sudor!


Pana una-alta insa, Beju are 475 de prieteni, 1585 de view-uri, 99 de Profile Comments, 349 Photo Comments, 18 Fives si 6 albume de poze pe hi5, e interesat de prieteni si de BMX (duh!), uraste cealapa, ii plac Gang Starr, Big Pun, Erykah Badu, Bobby Marley, Seinfeld, The Insideman, A Beautiful Mind si Skavanger, zice la Favourite Books ca "in nici un caz", iar la Relationship Status scrie ca cica "Tell you later", desi adiiina commented yesterday ca "cee fain ai ieshit in asta :D", Andreea incearca marea cu degetul cu "Salut! Sunt Andreea. :) Ce faci?", iar BLONDE le face pe amandoua cu urmatoarea afirmatie: "un mois, je t'aime .."

Il puteti adora si voi pe Beju, fiindca de cand are cadrul fisurat s-a anturat cu baietii de la ASCR BMX! si a facut ce a stiut mai bine pentru ca prima etapa X-Cup, de care sigur ati auzit, sa iasa bine. Pusoc s-a gandit psemne ca Beju merita cel putin un photosession in umbra zidurilor cetatii si ca sigur nici un interviu scurt via messenger, pe care vi-l prezentam mai jos, nu poate strica. Cum adica cine e Pusoc? Pai e unul dintre cei care ne livreaza poze frumoase, filme ireale si fara de care sunt sanse mari ca noi sa nu fi comunicat aici despre BMX si MTB, fiindca nu ar fi fost BMX si MTB (si nu numai...) in acelasi fel in Romania. Deci respect! Tu ce-ai facut pentru ceea ce iubesti astazi?

Interviu in cele ce urmeaza. Pozele vorbesc de la sine, nu mai au nevoie de comentariile mele proaste si sunt courtesy of lefteye.ro. Enjoy, ahoi!

Beju in interviu - Royal BMX ataca!

Toboggan la noul indoor din Sibiu


Rep. Shock: Cati ani ai?
Beju: 16 ani. Fac 17 intr-o saptamana.
Rep. Shock: De cat timp te dai pe BMX?
Beju: Ba Pusoc... Cam 4-5 ani.
Rep. Shock: Rapid! Cine te-a influentat in Sibiu la dat?
Beju: Adi Crazy si Teo. Ei sunt primii pe care i-am vazut.
Rep. Shock: Si din industrie?
Beju: Adica de afar'?
Rep. Shock: Yes.
Beju: Tyrone Williams e un rider tare.
Rep. Shock: Cate ore te dai pe saptamana?
Beju: Aoleu, adunat ma dau cam vreo 10 ore asa...
Rep. Shock: Cu cine?
Beju: Imi place sa ma dau cu Comanu, Coci si Teo. Cu ei imi place cel mai mult sa ma dau...
Rep. Shock: Femeie ai?
Beju: N-am.
Rep. Shock: Cauti?
Beju: Da, s-ar putea spune...
Rep. Shock: Ce-ti trebuie?
Beju: Un cadru, ca asta e rupt.
Rep. Shock: Muzica?
Beju: Old school hip hop!
Rep. Shock: Statement?
Beju: Ha?
Rep. Shock: Ultimu' cuvant.
Beju: Nu inteleg.
Rep. Shock: Spune ce te supara!
Beju: Majoritatea BMXarilor nu prea se mai dau de placere. Se dau doar de competitie. "Care este mai bun!" Putini se mai dau de placere...
Rep. Shock: Multumesc!
Beju: Eu mersi!

Beju in interviu - Royal BMX ataca!

Railhop the ballsy way!
Beju in interviu - Royal BMX ataca!

Orice ati crede, acest trick se numeste cross-up si pica in intuneric!
Beju in interviu - Royal BMX ataca!

One-handed footjam nosepick in onoarea vechii cetati
Beju in interviu - Royal BMX ataca!

Acelasi footjam nosepick de pai sus, de data aceasta acompaniat de astazi obligatoriul tailwhip. A propos, trick-urile neaterizate nu se posteaza pe internet ci se sterg direct din memoria aparatului. Aviz amatorilor.
Beju in interviu - Royal BMX ataca!

Echivalentul la ora de aducatie fizica ar fi "lumanarea"...
Beju in interviu - Royal BMX ataca!

In parcul cu dimensiuni microscopice, unde l-au gasit spanzurat de un Bonsai pe Copilu' Minune, Beju instaleaza si un toboggan gargantuanic pentru liliputani.
Beju in interviu - Royal BMX ataca!

Stiti sa spuneti "Dolari in sincron"?
Beju in interviu - Royal BMX ataca!

Dumbrava "minunata", nu de Sadoveanu ci de Ceausescu, si o janta care face cu ochiul.
Beju in interviu - Royal BMX ataca!

Got flatties?
Beju in interviu - Royal BMX ataca!

180 cross-up fo' da homies!
Beju in interviu - Royal BMX ataca!

Descriere: tobogan ce leviteaza




Beju in actiune la X-Cup:



...si niste oldschool hibbidi-hop pentru acel Beju din fiecare din noi:





Ziua lui Beju e pe 2 Iulie, deci il puteti bombarda cu urari la adresa asta de incredere: http://bejubmx.hi5.com. Si mai scoateti-va naibii setarile alea de "No users can see that I have viewed their profile.", ca sa-i cresteti cota social-virtuala a baiatului, zgarcitilor! :))

Un simplu executant,
Maximilian Munteanu

Cu multumiri speciale pentru poze si montaj lui Silviu Naicu @ lefteye.ro & aBigQuestionMark. Am fi fost nicaieri fara tine! Jos palaria!



© Maximilian Munteanu 2009
Raporteaza

10 Comentarii

Fortz Ciprian
30 iunie 2009 la 00:39
succes in continuare domnule:>
0
0
Cristi Stefan
3 iulie 2009 la 11:57
eu zic ca ar merita un cadru nou ...pacat ca in Romania sunt luati in seama numai aia ce isi pun nume de firme in filmari, nu dau exemple :-J
tot respectu'!
0
0
Maximilian Munteanu
4 iulie 2009 la 21:21
Beju, spre deosebire de altii, isi stie lungul nasului. Si nu, mai bine nu da exemple, fiindca 99% esti total pe langa! Sa nu incepem acum si aici, daca tot pomenesti de respect. ;)

(Astept un mesaj privat cu cine isi pune nume de firme in filme si e luat in seama. Uimeste-ma! :-w )
0
0
Florin Mutu
5 iulie 2009 la 19:39
Daca imi fac film si pun nume de firme primesc piese gratis ? :))
0
0
Florin Mutu
5 iulie 2009 la 19:42
Totul e pe bani ;))
0
0

Scrie un comentariu

Maximilian Munteanu
Membru din: 21 octombrie 2006

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads