Vienna Air King 2012

Vienna Air King 2012

Autor: Robert Dumitru | 30 martie 2012

În weekend-ul ce tocmai începe va avea loc festivalul Vienna Air King 2012, ajuns deja la a 7-a ediţie. Şi pentru că la noi vremea se anunţă neprielnică pentru dat, vă propunem atenţiei vizionarea finalei acestui show.


Vienna Air King 2012
Sursa: www.redbull.at



Vienna Air King este un concurs internaţional de dirt-jump ce face parte din festivalul ARGUS, şi totodată evenimentul de lansare al FMB World Tour. Festivalul a strâns anul trecut nu mai puţin de 120.000 de vizitatori. Etapa Air King din 2011 a fost câştigată de Sam Pilgrim de la NS Bikes, urmat de Yannick Granieri şi Greg Watts.



Vienna Air King 2012
Sam Pilgrim
Sursa: www.pinkbike.com




Vienna Air King 2012
Yannick Granieri
Sursa: www.pinkbike.com




Vienna Air King 2012
Greg Watts
Sursa: www.pinkbike.com




Vienna Air King 2012
Martin Söderström
Sursa: www.vienna-air-king.at



Deşi traseul amplasat între Primăria Vienei şi Teatrul Naţional oferă o înclinaţie naturală, punctul de plecare de anul acesta va fi mai ridicat, facilitând astfel sărituri mai înalte şi implicit trick-uri mai ample.

Printre riderii care vor participa la ediţia din acest an se numără:
Amir Kabbani, Lance McDermott, Martin Söderström, Ramon Hunziker, Sam Pilgrim, Sam Reynolds, Szymon Godziek, Teo Gustavson, Thomas Genon, Tomas Zejda, Yannick Granieri, Pavel Alekhin, Bienvenido Aguada Allba, Jakub Vencl, Mike Montgomery, Andreu Lacondeguy, Antoine Bizet, Andi Wittmann, Bartek Obukowicz şi Linus Sjöholm.

În ziua de sâmbătă, cei mai buni 30 de rideri vor concura pentru a-şi asigura un loc în finala de duminică. Tot sâmbătă, după calificările pentru finală, va avea loc şi concursul pentru cel mai bun trick, concurs ce a fost câştigat anul trecut de Andreu Lacondeguy cu un double back flip.


Vienna Air King 2012
Trick-ul câştigător de anul trecut.
Sursa: www.vienna-air-king.at



Şi un scurt video, cu concursul best trick de anul trecut:



Duminică are loc finala, la care vor participa 12 rideri. Aceştia vor avea de efectuat 3 serii, din care cele mai bune două vor fi luate în considerare pentru stabilirea rezultatelor finale.

Şi pentru că existau multe voci care doreau vizionarea evenimentului cu confortul dat de scaunul de acasă, cei de la Red Bull, parteneri ai evenimentului, oferă posibilitatea de a viziona live finala de duminică pe site-ul live.redbull.tv.
Transmisiunea live va începe la ora 15.20, ora României şi va cuprinde inclusiv festivitatea de premiere.

Vizionare placută!
Raporteaza

4 Comentarii

Vlad Andrei
30 martie 2012 la 21:52
Pe ce canal va fi transmisiunea?
0
0
Robert Dumitru
30 martie 2012 la 22:48
:) E transmisa online pe site-ul live.redbull.tv.
0
0
Paul Dragoman
31 martie 2012 la 01:14
Astia de prin Sibiu se uita live de la fata locului daca nu ploua
0
0
Catana (Bocsha) Bogdan Ioan
8 aprilie 2012 la 22:27
daca nu se sccidenta macduff lua clar locul 1
0
0

Scrie un comentariu

Robert Dumitru
Membru din: 31 ianuarie 2011

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads