Tuşnad Cycling Team vor concura pe BH

Tuşnad Cycling Team vor concura pe BH

Autor: Dan Mazilu | 31 ianuarie 2013

Comunicat de presa


Tuşnad Cycling Team este singura echipă de şosea profesionistă din România. Anul acesta membri echipei au schimbat „calul de povară”. Dacă până acum Tuşnad Cycling Team a folosit în concursuri bicicletele marca Vivelo, pentru 2013 echipa va concura pe BH.

Tuşnad Cycling Team vor concura pe BH
Foto: sportfoto.ro


Deşi mai puţin cunoscută, BH este o companie producătoare de biciclete cu sediul în Spania, iar tradiţia lor în domeniu este de peste 100 de ani. BH a fost alegerea multor alte echipe profesioniste de ciclism. Anul acesta în Turul Franţei vor concura pe biciclete BH inclusiv membri echipei Saur Sojasun.

Tuşnad Cycling Team a primit 25 de biciclete care vor fi folosite în cursele de şosea şi contratimp, valoarea totală fiind de 60.000 euro. Din păcate nu ni s-a comunicat şi modelul bicicletelor pentru a putea afla echiparea acestora. Bicicletele sunt însă foarte uşoare la numai 6,7 kg.

Odată cu dotarea echipei cu biciclete BH, marca iberică a devenit disponibilă şi pe piaţa din România fiind distribuită de Tuşnad Cycling Team.

Reprezentant BH în România – Tuşnad Cycling Team
Raporteaza

2 Comentarii

Catalin Ghila
3 februarie 2013 la 15:56
Cum am citit odata pe un site, "BH este cea mai buna marca de care nu ai auzit" :)
0
0
. Bibi
3 februarie 2013 la 16:01
Marca e cunoscuta si are o traditie care conteaza in industria asta.
0
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads