Transylvanian Rippers

Transylvanian Rippers

Autor: Costi Iordan | 10 iulie 2012

Transylvanian Rippers


Clubul Sportiv Skateboard Transilvania în parteneriat cu Transilvania Look și Primăria Cluj-Napoca, vă invită în perioada 27 – 29 iulie la Transylvanian Rippers, festival de sporturi gravitaționale. Evenimentul va avea loc în Skatepark Rozelor din Cluj-Napoca, skatepark ce va fi inaugurat pentru publicul larg odată cu acestă ocazie.

Skatepark Rozelor este proiectul cel mai important al clubului nostru, care timp de patru ani s-a zbătut pentru realizarea lui. Este primul skatepark din țară executat după un proiect realizat de către practicanți ai sporturilor gravitaționale, fiind unul dintre cele mai complexe și bine construite.

Transylvanian Rippers este cel mai mare eveniment de gen din Transilvania. Competițiile din cadrul festivalului vor fi skateboarding, in-line și BMX. Ele vor fi în format jam-session iar juriul de la fiecare categorie va fi alcătuit din patru arbitri. La fiecare disciplină, în funcție de numărul de concurenți înscriși, vor fi două categorii de vârstă, youngsters ( până în 16 ani ) și rippers. Ei se vor lupta pentru trofeul „The Ripper”, primele trei locuri de la fiecare categorie fiind recompensate. Evenimentul se va desfășura pe durata a trei zile, calificări, finale și best trick. Pe lângă cei mai buni atleți din țară si-au confirmat prezența și concurenți din țările vecine.

Soundul eventului va fi asigurat de către Marwan Dua, Jaheyo, Indjstione, Electroclown, Chu the jhu, Nerub, Raw mellow, TorsoBooking și NDJ, și va fi completat de un concert-party La Gazette în seara finalelor. Demonstrații de B-boys și graffiti vă vor delecta atenția, iar dacă vreți să susțineți Skateboard Transilvania, vizitați-ne la standul nostru !

Va așteptăm!
Raporteaza

3 Comentarii

Nicolas Betiuc
30 iulie 2012 la 16:46
ceva rezultate la contest ? liste cu participanti ?
0
0
Maximilian Munteanu
30 iulie 2012 la 17:26
Concursul a fost amânat.
0
0
Casian Chindris
31 iulie 2012 la 23:22
pe august 30
0
0

Scrie un comentariu

Costi Iordan
Membru din: 19 iulie 2010

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads