TeamXpert BIKE FEST

TeamXpert BIKE FEST

Autor: Costi Iordan | 13 septembrie 2010

TeamXpert BIKE FEST


Salut

Dupa cum va anuntam, in aceasta toamna TeamXpert va propune un alt eveniment de TOP: TeamXpert BIKE FEST.

Competitia va avea loc sambata, 23 octombrie 2010, in Parcul Natural Comana, situat la doar 30 km de Bucuresti. Parcul cuprinde Padurea Comana si Delta Neajlovului, ambele de o frumusete naturala inedita si cu o multime de vestigii istorice. Startul se va da langa Manastirea Comana, ctitorie a lui Vlad Tepes, iar in Padure vom trece pe langa locul unde se zice ca a fost ucis domnitorul munten. Traseul continua pe langa Delta Neajlovului pana la Calugareni, unde Mihai Viteazul a profitat de terenul mocirlos si l-a invins pe Sinan Pasa. Pentru mai multe detalii intrati aici: http://teamexpert.ro/Comana.html

Sunt doua trasee:
- Traseul Delta Neajlovului, aprox 50 km, ocoleste Delta Neajlovului pe malul Sudic. Se merge predominant pe drum forestier si pe poteci. Sunt cateva portiuni de push-bike.
- Traseul Bujorilor are ceva mai mult de 20 km. Traverseaza Rezervatia Bujorilor de la Est la Vest, apoi se intoarce prin Luparii. Se merge pe drumuri forestiere si pe poteci.
Pentru mai multe detalii intrati aici: http://teamexpert.ro/Traseu.html

Vor fi si categorii pentru copii.

Inscrierile se pot face aici: http://Register.html

Speram ca v-am trezit interesul si va asteptam cu drag!

Ride on
--
Radu Savin
0722 302 746
radu [at] teamexpert [dot] ro
www.teamexpert.ro
Raporteaza

Scrie un comentariu , fii primul ! :)

Costi Iordan
Membru din: 19 iulie 2010

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads