Skate Park Opening - Brasov

Skate Park Opening - Brasov

Autor: Costi Iordan | 27 mai 2012

Skate Park Opening - Brasov


Pe data de 1 iunie (ziua copilului) Primăria Brașov inaugurează noul Skate Park (10 elemente noi) în parcul Hidromecanica din Centrul Civic. Cu aceasta ocazie Skate School organizează evenimentul "Skate Park Opening" începând cu ora 11:00.

Concursuri:
- SKATEBOARD
- BIKE
- ROLE
- GRAFFITI
- STREET DANCE

After party-ul va avea loc în "Trippin Cafe" str.de mijloc 9A. Unde invitați speciali sunt: Dj.Shortcut(Cluj) Dj.ION(Bv), Dj.Forma(Bv), Dj.Drop Dread(Buc), DJ.Nufojah /Dj. Ravex b2b si Dj.Romero.

Concursul de Skateboard se va face pe 3 categorii: copii pana în 14 ani, amatori și PRO. Vor exista 2 probe, Jam session care va avea calificări și finala și Best trick.

Concursul de Bike (BMX, MTM). Vor exista 2 probe, prima va fi de tipul Jam Session cu calificări și finala, unde te poți înscrie dacă ai o bicicleta (BMX sau MTB).Ultima proba va fi de Best Trick.

Concursul de Role va avea tot 2 probe, Jam session care va avea calificări și finala și Best trick. In funcție de numărul participanților se va stabili concursul de pro, amatori și copii.

Concursul de Graffiti se va desfășura pe tot parcursul evenimentului și va avea toate cele 4 probe: Sketches,
Bombing, Tags și proba de graffiti art. In concluzie aveți nevoie de caietele cu schițe, creioanele colorate, marker-ele și spray-uri. Nu exista limita de vârstă!

Concursul de Street Dance (bboy battle) se va face pe echipe 2 la 2 si 7 to smoke
Raporteaza

10 Comentarii

Sebastian Liciu
31 mai 2012 la 12:37
Maxi, daca ne-ai putea ajuta si pe noi cu niste sfaturi, cu ceva persoane de contact, ti-as fi tare recunoscator, intrucat pana acum, oriunde am mers, cu oricine am vorbit, ne-au trimis in sk8 park, sa ne dam acolo "ca d'aia v-am facut parcu". Am incercat sa vorbim cu cei de la urban, cei de la cetatea brasivului ("sustinem si incurajam orice sport din brasov"), cu persoane din primarie, si toti ne trimit in centrul civic.

Am tot incercat sa ne organizam, ne-am facut 2 parcuri (unul era chiar super), singuri, pe spinarea si banii nostii, si au fost furate elementele, distruse, sau chiar luate (de primaria lu' peşte).

Nu se mai pune problema in hai sa punem bani, mana pe ciocan si sa-l facem, pentru ca e munca in zadar. Astept un reply ceva...

Mersi!
0
0
Andrei (Klaie)
1 iunie 2012 la 09:56
Sebastian :) nu ai cu cine in ziua de astazi daca nu faci tu cu puterile tale ceva...nu o sa ai ceva care sa fie frumos si sa fie si la asteptarile riderilor din ziua de azi :)! eu si asa cred ca o sa fac in fata blocului niste trailuri ca sa ma pot da:) o sa merg azi doar la open si dupaia vad eu pt ca acolo cu siguranta...nu o sa fac mare chestie.
0
0
Norby Mtb
1 iunie 2012 la 23:59
E foarte tareeeee:)))))
0
0
Maximilian Munteanu
2 iunie 2012 la 09:49
Sebi, cred că eşti foarte naiv, să mă scuzi. Exemplul e aici: în loc să pui mâna pe telefon, să scrii un mail sau un mesaj privat măcar, ai postat aici un comment. Cine să-l vadă, cine să-ţi răspundă? Fii EFICIENT! Nu există "persoane de contact" aşa cum visezi tu, nu există opţiuni prefabricate de-a gata. Vrei să ai un loc de joacă? Fii un bun ambasador! Organizează-te! Scrie un proiect, du-te în audienţă, explică ce e trialul şi la ce e bun, pentru ce îţi trebuie spaţiu şi unde! Câţi sunteţi? Cum se justifică pentru o autoritate atenţia acordată unor trialişti? Lor "ce le iese"? (Da, e urât, dar aşa se pune problema: pragmatic.)Tu eşti supărat fiindcă ai aruncat nişte întrebări şi nu ţi-a răspuns nimeni cum ai fi dorit. Nimeni nu e DATOR să te ajute, serios. Asta e ca şi când aş sta în Piaţa Sfatului şi aş ţipa în gura mare cel ma tare proiect pentru Braşov şi apoi m-aş minuna că nu mă ia nimeni în serios. Deci: trebuie organizare şi de preferinţă o entitate juridică din partea căreia să te poţi adresa primăriei sau consiliului. La vârsta ta e destul de ieftin să îţi faci o fundaţie. Nu ai fi nici primul, nici ultimul. Deci: la treabă şi la o comunicare mai eficientă!

Repet: nu tebuie să AŞTEPŢI să ţi se dea. E foarte păguboasă atitudinea asta şi nu aduce nimic. Nicăieri lucrurile nu vin pe tavă. Ştiu că multora dintre voi vi se pare NORMAL să existe amenajări şi facilităţi şi pe undeva aveţi şi dreptate. Dar noi nu avem piste pentru biciclete cum trebuie, avem interdicţtii stupide de acces cu bicicleta în oraş, nu există un plan coerent de dezvoltare a mersului pe bicicletă la nivel oficial şi noi ne plângem că cineva nu ne-a făcut sau ne-a dat un loc special pentru trial la care "am fi fost îndreptăţiţi"??? Hai pe bune! Câţi trialişti sunt în Braşov? Cine ştie despre ei? În primărie lumea habar nu are despre diferenţa dintre role şi skate. Merg de 8 ani în fiecare mai sau iunie după aprobări şi atitudinea e fix aceeaşi. Dacă NOI nu schimbăm ceva, nu ne putem aştepta de la alţii să o facă.

Deci nu vă mai îmbufnaţi atâta pe aici şi nu ma consideraţi că "aveţi dreptul". Suntem o comunitate mică, foarte mică proporţional, de fapt. Dacă vrem să fim luaţi în seamă, trebuie să comunicăm eficient, să fim civilizaţi şi să fim proprii noştri ambasadori. Fiindcă nimic nu vine de-a gata! NIMIC!
0
0
Radoi Mihai
9 iunie 2012 la 14:06
Posteru are cumva caracter ironic. Ma reger la partea cu porcii zburatori ("cand or zbura porcii")
0
0

Scrie un comentariu

Costi Iordan
Membru din: 19 iulie 2010

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads