Skate park la Buftea, Ilfov, doar cu susţinerea ta!

Skate park la Buftea, Ilfov, doar cu susţinerea ta!

Autor: Dan Mazilu | 21 august 2013

La Buftea, lângă Bucureşti, se pune de-un nou skate park se pare, însă momentan treburile sunt doar teoretice. S-a făcut însă un pas înainte şi iniţiatorul proiectului, Matei Liviu Rareş, a obţinut deja o audienţă la primarul oraşului Buftea. Ba mai mult, se pare că există şi o promisiune din partea sa cum că proiectul va primi undă verde.

Rareş îi roagă pe toţi cei interesaţi, de materializarea unui astfel de skate park, două lucruri:

- Să vină luni 26 august la ora 11:30 în faţa Primăriei Buftea pentru susţinere morală şi, evident, vizuală. Primăria este pe stânga cum vii dinspre Bucureşti pe DN 1A (Bucureşti - Târgovişte), dar atenţie că nu e la stradă. Aveţi şi coordonatele GPS dacă vă puteţi folosi de ele 44.560815,25.947796;
- Să lase aici orice sugestii şi comentarii constructive legate de potenţialul viitor skate park. Este nevoie de: BluePrint / Proiect Skate Park, idei pentru materiale, bunăvoinţă!

Rareş a lăsat şi un link despre propunerea lui de skate park, dar din păcate nu merge, linkul. Am găsit altceva care pare a fi schiţa la care s-a gândit Rareş.

Skate park la Buftea, Ilfov, doar cu susţinerea ta!
Sursa: deviantart.com by Angelina Harijau


Aşadar nu uitaţi! Este posibilă aprobarea construirii unui skate park în Buftea, aşa că luni pe 26 la ora 11:30 daţi o fugă până în faţa Primăriei şi arătaţi-vă susţinerea!
Raporteaza

13 Comentarii

Rares Matei
27 august 2013 la 00:24
George! nu acesta este skateul este doar coperta! am rezolvat primarul ne-a promis ca ne v-a face cateva rampe si in timp cand va mai primii fonduri o sa-l mai evolueze!
0
0
BMX Adrian
27 august 2013 la 19:28
@Rares Matei Unde se fac rampele alea?In ce zona?
0
0
Alex SmASh
27 august 2013 la 23:46
daca esti din buftea...langa terenul de langa tecsan...la peco...acolo
0
0
BMX Adrian
28 august 2013 la 00:09
Perfect!
0
0
Rares Matei
1 octombrie 2013 la 16:23 (editat)
Multumim mult pentru suport tuturor! De astazi 1/10/2013 lucrarile sunt eclarate incepunte ! in aproximativ 2-3 saptamani vom avea skate park in ILFOV! :):):):) ... Locatia skateparkului va fi in spate la Penny Market in Buftea , cartier Centru! Multumim in mod deosebit Primarului orasului Buftea , George Pistol , lui Alex Marius , Sandu Andrei , Mate George , si nu in ultimul rand lui Bantescu Cristian.
0
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads