Se anunţă proiect nou pentru pistele de biciclete din Bucureşti

Se anunţă proiect nou pentru pistele de biciclete din Bucureşti

Autor: Dan Mazilu | 10 decembrie 2012

Sâmbăta trecută, cu ocazia sărbătoririi unui deceniu de la deschiderea primului magazin de biciclete BikeXpert din Bucureşti, Comunitatea Bicicliştilor din Bucureşti a prezentat, prin Marian Ivan, preşedintele Asociaţiei OPTAR, si Ioana Frângu, un nou proiect ce priveşte pistele de biciclete din Bucureşti.

Mulţumită atmosferei vesele şi zgomotoase nu am înţeles prea multe însă am aflat că pistele urmează să unească parcurile şi lacurile din Bucureşti. Treaba asta este bună daca ieşi la plimbare sau întâmplător vizitezi oraşul. Dacă însă eşti cu treabă şi ai nevoie să ajungi “asap” de la A la B pe bicicletă nu vei alege plimbărica prin parc, unde trebuie să mergi încet, ci marile bulevarde unde, de bine de rău, poţi ţine un 27 la oră.

Oricum, concluzia a fost că bicicliştii din capitală sunt invitaţi să trimită la adresa cbb >at< comunitateabiciclistilor.ro traseul sau traseele pe care merg în mod regulat pe bicicletă pentru a fi integrate, bănuiesc în urma unui studiu, în noul proiect de piste.
Raporteaza

Scrie un comentariu , fii primul ! :)

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads