Norco Factory Racing în 2016

Norco Factory Racing în 2016

Autor: Ionut Sava | 23 ianuarie 2016

Norco Bicycles continuă să susțină Norco Factory Racing și în sezonul 2016. Pe listă sunt Sam Blenkinsop, Harry Heath și Fraser McGlone. Echipa va participa în circuitul Cupei Mondiale de downhill, în întreaga serie Crankworx și alte câteva evenimente importante de pe glob.

Norco Factory Racing în 2016
Echipa în 2015.
sursa: raceface.com


În 2016, echipei i se alătură Fraser McGlone, un scoțian ce s-a clasat pe locul 23 anul trecut la etapa de Cupa Mondială de la Fort William și pe locul 24 în prima etapă, la Lourdes în Franța, rider care promite o posibilă urcare în clasament în noul sezon.

Norco Factory Racing în 2016
Fraser McGlone, doamnelor și domnilor!
sursa: descent-world.co.uk


„Ce pot să spun... sunt încântat pentru 2016! Sunt fan al echipei și al riderilor Norco Factory Racing. Cred că atmosfera echipei lor, concentrarea și mediul destins mi se vor potrivi. Mă pregătesc să cunosc echipa în Noua Zeelandă peste doar o săptămână... Lucrurile sunt foarte interesante acum! Abia aștept să înceapă sezonul!” - Fraser McGlone

Noul său coleg , Sam Blenkinsop afirmă că este încântat de faptul că Fraser se alătură echipei: „Nu îl cunosc bine, dar sunt nerăbdător să ne întâlnim la tabăra echipei noastre din Noua Zeelandă. O să îl duc la pescuit... și am să văd ce fel de om este” râde neozeelandezul.

Sam a câștigat anul trecut titlul campionatului Crankworx DH Tour, iar istoricul rezultatelor sale îl puteți găsi și aici.

Norco Factory Racing în 2016
Legitim, în stil propriu, cu ceas de mână și fără mănuși!
sursa: mtb-news.de


În aceeași echipă cu ce doi, pentru al doilea an consecutiv, este și britanicul Harry Heath, rider ce ne-a vizitat și pe noi în 2011 la On The Rocks, Bunloc, de unde (ați ghicit) a și plecat cu premiul cel mare. „Va fi un alt an grozav plin de racing, călătorii și dezvoltarea echipei. Avem multe lucruri interesante care se vor întâmpla în acest sezon și sunt nerăbdător în privința provocărilor, dezvoltării și distracției pure care vine odată cu acestea.” - Harry Heath

Norco Factory Racing în 2016
Harry Heath, urcând în clasamente cu stil!
sursa: pinkbike.com


Jack Iles și Magnus Manson se vor concentra în 2016 pe carieră și respectiv facultate. Amândoi sunt nu doar rideri grozavi, ci și foarte tineri, iar Norco Bicycles le urează amândurora tot binele în viitor!

Managerul echipei, Todd Schumlick despre aducerea lui Fraser McGlone: „Fraser este o adiție interesantă pentru echipă. Într-o perioadă scurtă de timp, acest om ne-a impresionat deja pe noi toți. Ca echipă, vom depune multă muncă, dar totodată ne vom și bucura de aventură. Dacă ajungeți vreodată la o cursă, treceți să salutați și echipa noastră.”

Așadar, cei de la Norco alcătuiesc o echipă sănătoasă pentru 2016, fapt care ne face să urmărim și rezultatele ce vor apărea în decursul sezonului. Să le urăm succces!
Raporteaza

Scrie un comentariu , fii primul ! :)

Ionut Sava
Membru din: 17 iunie 2008

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads