Nicolas Lau continuă la Cube Action Team

Nicolas Lau continuă la Cube Action Team

Autor: Dan Mazilu | 4 aprilie 2013

Câştigătorul raidurilor Megavalanche şi Trans Provence continuă colaborarea cu echipa Cube Action Team pentru încă 3 ani. Alături de colegii săi de echipă, Valerie Priem-Schandene (Franţa), Laura Brethauer, Andrè Wagenknecht, Ludwig Döhl (Germania) şi Gustav Wildhaber (Elveţia), Nicolas priveşte încrezător spre sezonul competiţional 2013.

Nicolas Lau continuă la Cube Action Team
Nicolas Lau. Foto: Ronny Kiaulehn


Disciplina mtb enduro, dar şi all mountain, se face simţită din ce în ce mai bine, iar disciplina primeşte propria sa Cupă Mondială prin event-ul Enduro World Series (EMBA). În 2012 Cube a fondat o echipă internaţională de mtb enduro şi după ce fabricantul german a sponsorizat rideri care au participat la concursuri de cross country, maraton şi curse de lungă distanţă, de acum Cube se concentează pe trendul enduro, curse scurte, dar foarte „fun”.

Reprezentant Cube în România – BikeXpert
Raporteaza

1 Comentarii

Ciprian Burca
5 aprilie 2013 la 20:26
foarte tare, ce imi place mie, dar eu nu prefer concursurile, maine sunt in tara hategului, pe un drum de piatra dar si cu apa si noroaie, sa speram ca nu ne rupem oasele.
0
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads