Marc Beaumont la Madison Saracen

Marc Beaumont la Madison Saracen

Autor: Ionut Sava | 12 decembrie 2015

Cei de la Madison Saracen vor face niște schimbări interesante pentru sezonul 2016, cea mai importantă dintre acestea fiind venirea în echipa de racing în locul lui Sam Dale a englezului Marc Beaumont, revenit după o pauză, care semnează cu britanicii un contract pe o perioadă de doi ani! Marc apare ca un cadou prematur de Crăciun și va fi coleg cu riderii rămași și anume, Matt Simonds, frumoasa Manon Carpenter și juniorul Matt Walker anexat echipei pentru primul său sezon la Cupa Mondială, echipă ce promite multe pentru 2016.

Marc Beaumont la Madison Saracen
sursa: dirtmountainbike.com


Echipa se va da pe noul Myst din carbon, bicicletă lansată de Manon Carpenter la Campionatul Mondial din septembrie, o bicicletă full carbon, venită în locul fostului model ce avea triunghiul față al cadrului din aluminiu.

Marc Beaumont la Madison Saracen
sursa: bikeradar.com


„Cred că vom avea parte de multă distracție în 2016 cu noua echipă. Sunt nerăbdătoare să mă dau alături de Matt și Marc, cât și să îl văd pe Matt Walker experimentând pentru prima dată Cupa Mondială. Luând în condsiderare modul în care s-au desfășurat pentru mine cursele anul trecut, am fost mulțumită cu modul în care am încheiat sezonul și sunt multe lucruri pe care le pot îmbunătății, ceea ce face ca acest extra-sezon să fie interesant pentru mine. Sunt bucuroasă, iar antrenamentele au început deja și cred că va fi un an excelent pentru echipă. ”
Manon Carpenter
Marc Beaumont la Madison Saracen
sursa: animal.co.uk



„Îl știu pe Marc de multă vreme. Oportunitatea de a-l aduce în echipă, cu tot talentul și experiența sa, este fantastică. Ceilalți rideri pot învăța multe de la el și sunt sigur că acesta va fi tratat cu mult entuziasm din partea lor. Marc este un ambasador pe cinste al mountain biking-ului britanic, iar faptul că va reprezenta bicicletele Saracen și echipamentul Madison alături de toți ceilalți sponsori, este bine pentru toată lumea. ” Will Longden, managerul echipei


Echipa Madison Saracen 2016:

Rideri:
Marc Beaumont
Manon Carpenter
Matt Simmonds
Matt Walker

Mecanici:
Alex Lovett
Andy Ward

Antrenor:
Phil Dixon

Asistent echipă:
Pieter Wehmeyer

Manager:
Will Longden
Raporteaza

2 Comentarii

Eugen Chica
12 decembrie 2015 la 14:34
Asta inseamna ca nu il vom mai vedea pe Marc la GMBN?:(
1 Vlad Cenusa
0
Cristian Nechita
13 decembrie 2015 la 19:50
Da. A si spus-o in ultimul dirt shed show.
0
0

Scrie un comentariu

Ionut Sava
Membru din: 17 iunie 2008

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads