Hărman Extrem Fest 2012 - Freestyle rural!

Hărman Extrem Fest 2012 - Freestyle rural!

Autor: Maximilian Munteanu | 3 aprilie 2012

Asta este cea mai bună dovadă că mountainbiking-ul şi freestyle-ul se dezvoltă la noi mai repede decât visăm uneori. Faceţi cunoştinţă cu Hărman Extreme Fest şi pregătiţi-vă să fiţi uluiţi!

Hărman Extrem Fest 2012 - Freestyle rural!


În mare lucrurile stau aşa:

Sâmbătă, 7 aprilie, începând cu ora 12, toată lumea, e invitată în comuna Hărman în faţa primăriei pentru un demo prietenesc de dirt/freestyle şi un concurs pentru cei mai motivaţi dintre participanţi. Riding session până când se gată bateriile, apoi afterparty în apropiere. BMX-eri, mountainbikeri - nu contează! Şi-au confirmat deja prezenţa rideri din Braşov, Sibiu, Miercurea Ciuc, Cluj, Baia Mare şi suntem siguri că nu vor fi doar ei acolo. Miza: dacă acest demo iese bine (şi are toate şansele), atunci primăria comunei Hărman va pune la dispoziţie un teren pentru amenajarea unui dirtpark adevărat. O premieră şi un precedent important pentru scena românească!

Unde e Hărmanul? Chiar lângă Braşov! La 10 kilometri de la ieşirea din oraş către Sfântu Gheorghe, stânga în giratoriu, gata! Primăria este ceva mai încolo, iar adresa exactă este strada Pieţii nr. 1.

Hărman Extrem Fest 2012 - Freestyle rural!
Sasu' la antrenament în şură


Puţin background info:

Lucrurile de mai sus sunt spontane dar nu întâmplătoare. Christoph Baier a.k.a. Sasu' şi etern tânărul Ciprian Popescu (team manager Burn şi all around hero) sunt rezidenţi ai Hărmanului, deci conexiunea este una cât se poate de logică. Motivat să se dea, Sasu' şi-a făcut în iarna aceasta un spot de dat taman în şură, iar evoluţia în trick-uri a venit şi ea. Montajul de mai jos a fost realizat weekend-ul acesta:



Vă aşteptăm la Hărman pentru voie bună şi o treabă făcută nemţeşte!
Raporteaza

Scrie un comentariu , fii primul ! :)

Maximilian Munteanu
Membru din: 21 octombrie 2006

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads