Finişuri constante în top 10 pentru Lampre-Merida

Finişuri constante în top 10 pentru Lampre-Merida

Autor: Dan Mazilu | 29 ianuarie 2013

Noua echipă de şosea Lampre-Merida şi-a mărit numărul de finişuri în top 10 în cursele din Australia şi Argentina. În plus locul 2 pentru Roberto Ferrari în etapa a 4a din Tour Down Under a fost primit foarte bine de echipă.

Finişuri constante în top 10 pentru Lampre-Merida
Roberto Ferrari (dreapta). Foto: Bettini Photo


La concursul Tour Down Under, Daniele Pietropolli se ţine bine în top 10 în ciuda faptului că a avut un accident pe ultimul kilometru din etapa a 4a. La final Daniele a avut acelaşi timp cu clasatul locului 5, la general beneficiind de locul 11. Pentru celelalte etape Daniele a obţinut locurile 6 în etapa întâi, tot 6 pentru etapa 2 şi 8 în etapa cu numărul 3.

Etapa a 4a a fost dedicată sprinturilor. În timp ce André Greipel s-a dezlănţuit spre locul întâi iar o mulţime de alţi ciclişti au avut parte de un accident destul de grav, Roberto Ferrari a sprintat spre locul doi al etapei. „Sunt mulţumit de locul pe care l-am obţinut mai ales că nu sunt încă în forma cea mai bună”.

În acelaşi timp cu evenimentul din Australia, Tour Down Under, s-a desfăşurat şi concursul pe etape din Argentina, Tour de San Luis. Acest eveniment, care durează o săptămână, dispune la rândul său de acţiune montană serioasă şi contratimp individual pe o distanţă de 19,2 km. Alessandro Petacchi a terminat pe locul 6 în sprintul la deal al etapei cu numărul 2. A doua zi a fost vremea primului finiş pe vârf de munte al Tour de San Luis. Aici Diego Ulissi s-a dovedit a fi cel mai puternic membru al echipei Lampre-Merida terminând pe locul 8, cu mult înaintea starurilor cum ar fi Alberto Contador.

Joi s-a desfăşurat contratimpul individual pe distanţa de 19,2 km, iar Adriano Malori a avut ocazia să arate ce poate pe bicicleta de contratimp Merida Warp TT. Malori a obţinut locul 5, terminând doar cu 5 secunde mai în urma celebrului său compatriot Vicenzo Nibali şi 19 secunde faţă de locul 1.

Pentru zilele de vineri şi sâmbătă cicliştii sunt aşteptaţi în continuare de finişuri la altitudine mare în timp ce ziua de duminică se va desfăşura în regiuni deluroase.

Reprezentant Merida în România – BikeFun
Raporteaza

1 Comentarii

Razvan Constantin
30 ianuarie 2013 la 19:56
Daaa, Meridele sunt nemaipomenite :)
0
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads