Enduro este în creştere, iar Canyon Factory Enduro Team la fel

Enduro este în creştere, iar Canyon Factory Enduro Team la fel

Autor: Dan Mazilu | 7 mai 2013

Weekendul trecut am avut parte de Enduro în cea mai pură forma la Specialized-Sram Enduro Series din Riva del Garda, Italia. Noua echipă a producătorului german de biciclete, Canyon, s-a distrat de minune la acest eveniment, ocupând şi câteva podiumuri între timp. Canyon Factory Enduro Team s-a clasat pe locul 1 la masculin, prin Fabien Barel, şi pe locul doi la feminin, prin Ines Thoma. Apoi întreaga echipă a câştigat la final trofeul de echipă.



Echipa este proaspât înfiinţată iar Flo Goral, team manager, este încrezător în faptul că riderii se vor înţelege între ei foarte bine: Fabien Barel, Joe Barnes, Marco Buehler, Eugen-Maxi Dickerhoff si Ines Thoma.

Debutul sezonului Enduro World Series este foarte aşteptat şi nu se poate prezice cine va câştiga. Cu siguranţă însă Canyon Factory Enduro Team, prin riderii pe care îi are, se situează bine şi va avea un cuvânt greu de spus în clasament.
Raporteaza

9 Comentarii

Bogdan Cretu
8 mai 2013 la 10:21
Sunt sigur ca si gramatica o stapanesc tot de nota 10 Zsolt!
0
2 Ede Jakob, Maximilian Munteanu
Artur Bauer
14 mai 2013 la 13:26
Am un prieten care are tot Canyon Nerve 8,Este impecabila ,ma refer la stabilitate...Cadrul este sudat(utilajul din Germania) in Taiwan(mana de lucru ieftina),ca si Focus,Ghost,Merida,Cube...
0
1 Maximilian Munteanu
Bogdan Chirodea
20 mai 2013 la 14:25
Se pare ca echipa da rezultate , locul 1 pentru Barel la primul eveniment din acest an : http://vimeo.com/66531186
0
0
Lucian Popescu
20 mai 2013 la 14:34
A tired Peaty reached the finish line and when Enrico asked him how he felt, he said he needed a beer. Fortunately, Cedric was on hand to help out. :)) RESPECT!
2 Ede Jakob, George Cocis
0
Lucian Popescu
20 mai 2013 la 14:35
Sursa: http://www.pinkbike.com/news/Enduro-World-Series-Round-One-Punta-Ala-Race-Day.html
0
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads