DirtBike Racing Team bate palma cu Oneal

DirtBike Racing Team bate palma cu Oneal

Autor: Costi Iordan | 5 mai 2013

Sezonul 2013 arată foarte promiţător. La începutul primăverii DirtBike Racing Team, prin intermediul prietenilor noştrii de la DHS Bike Parts, a încheiat un contract de sponsorizare cu Oneal. Asta înseamnă că de acum înainte ne vom da cu echipament Oneal şi vom promova acest brand de top.

Cu toate că sezonul de dat a început mai târziu anul acesta din cauza vremii în zona Braşovului am apucat totuşi să facem câteva ieşiri şi să vedem cum ne simţim în noul echipament. Tot ce putem spune până acum este "Uau!". Îmbinarea perfectă între confort, design şi siguranţă.

Suntem mândrii să anunţăm această colaborare cu Oneal şi DHS Bike Parts.

Cu această ocazie anunţăm şi lansarea siteului DirtBike Racing Team (http://team.dirtbike.ro) pe care vom posta actualizări periodic.

În continuare ataşăm câteva fotografii în noile echipamente.
Raporteaza

4 Comentarii

Marius Ivan
5 mai 2013 la 18:32
Super!
Spor la treaba echipei si sa auzim numai de bine! :)
0
0
Leon Selegianu
5 mai 2013 la 19:08
Bravo baietzii. Paste Fericit ! ... si Happy Trails- fie sa ajungeti acolo unde va doriti. Eu, va doresc cat mai multe podiumuri. :)
2 Marius Davidescu, Sunbird Vld
0
Ioan Ilea
5 mai 2013 la 20:46
spor la treaba si sa casticati va doresc numai bine :)
0
0
Lucian Postolache
6 mai 2013 la 16:04
Si totusi echipa Dirtbike are doar 2 membri? Ma asteptam sa fie macar 4,5 oameni. Bafta si spor la ceea ce faceti pentru sportul pe 2 roti.
0
0

Scrie un comentariu

Costi Iordan
Membru din: 19 iulie 2010

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads