Bike's Cool se apropie, sunteţi gata?

Bike's Cool se apropie, sunteţi gata?

Autor: Costi Iordan | 31 mai 2012

Bike's Cool se apropie, sunteţi gata?


Mici și măricei biciclişti ai Brașovului, atenţie!

2 iunie se apropie cu pași repezi și dacă încă nu v-ați înscris la Bike’s Cool, treceţi repede la calculator, intraţi pe www.joybike.ro și completați frumușel câmpurile solicitate! Apoi daţi sfoară-n țara că la secțiunea „Înscrieri” apare numele vostru și că aveți nevoie de susținători, luați-vă părinții de mânuță și haideți sâmbătă în parc! Musai!

Concursul se desfășoară conform planului. Evident!

Însoțiți obligatoriu de un părinte, vă aşteptăm în Parcul Nicolae Titulescu (Parcul Central din Brașov), sâmbătă 2 iunie, începând cu ora 09:00 pentru a vă confirma înscrierea și pentru a intra în posesia pachetului de participare, care include numărul de concurs și o surpriză de la Vodafone. Odată dotați cu toate acestea și echipaţi cu obligatoriile căști de protecție plus echipamentul auxiliar opțional (genunchiere, cotiere, mănuși), nu vă rămâne decât să vă faceți noi prieteni, să vă distrați și să vă pregătiți sufletește pentru o competiție de zile mari!

La 11:00 dăm startul primei categorii, „Cei Mai Mici” de 6 - 7 ani, urmând ca până la ora 14:00 să se întreacă, pe rând, toate grupele de temerari. Pe principiul „biciclistul cât de mic, după concurs răsuflă un pic”, până la momentul magic al festivității de premiere, care va avea loc în jurul orei 14:30, o să vă prezentăm un spectacol demonstrativ de trial. Desigur, în tot acest răstimp nu veți duce lipsă de răcoritoare, sucuri naturale sau înghețată și bonus, surprize, distracție și multă veselie!

Toate bune și frumoase dar „vorba lungă, sărăcia omului”. Să trecem la lucruri serioase! Așa cum bine știm cu toți, orice poveste se încheie cu „după faptă și răsplată”, așadar avem deosebita plăcere să va anunțăm că micuții campioni, câştigătorii locurilor I de la fiecare categorie de concurs vor fi premiați cu un loc în Bike Camp-ul nostru de vară! Tabăra va avea loc în luna iulie 2012, la Cheile Grădiştei , unde câştigătorii se vor bucura de plimbări cu bicicleta, dezvoltarea aptitudinilor de mers cu bicicleta, vor învăţa o mulţime de lucruri noi, vor primi vizita unor sportivi de performanță în ciclism și vor avea parte de multe alte activități distractive și educative. Sponsorul nostru principal, Vodafone, va premia câştigătorii cu telefoane mobile, din programul “Vodafone pentru copii - Mereu aproape de copilul tău”. De asemenea, DHS va oferi micilor campioni echipamente și accesorii pentru biciclete.

Nu în ultimul rând, primii trei clasați la fiecare categorie vor primi invitaţii speciale pentru faimosul concurs „On The Rocks 2012”, unde vor avea rezervate cele mai bune locuri pentru a se bucura din plin de competiţia care va aduce la start pe cei mai buni rideri din România şi din ţările invecinate. Nici următorii 10 clasați nu sunt mai prejos și vor fi premiați pentru curaj, spirit de competiție și colegialitate cu tricouri inscripționate Bike’s Cool sau tricouri oferite de sponsori.

Prin urmare, vă așteptăm cu mic cu mare la concurs, sâmbătă, 2 iunie 2012 în Parcul Nicolae Titulescu! Luaţi cu voi bicicleta, echipamentul de protecție, părinții și prietenii cu încurajările pregătite!

Cu prietenie şi cu un zâmbet,
Echipa voastră, Bike’sCool

Bike's Cool se apropie, sunteţi gata?
Raporteaza

1 Comentarii

Razvan Sacuiu
2 iunie 2012 la 18:44
A fost super!
0
0

Scrie un comentariu

Costi Iordan
Membru din: 19 iulie 2010

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads