29er Mavic Test cu CFR

29er Mavic Test cu CFR

Autor: Vlad Sabau | 26 aprilie 2012

Încep prin a vă spune că nu e vorba de echipa Clujeană de fotbal ci de Cannondale Factory Racing. Bun, acum că am lămurit aceste detalii trecem mai departe. Au tot existat topic-uri pe forumul DirtBike (și nu numai) referitoare la roți, la numărul de spițe, jante, butuci și așa mai departe.

Chiar dacă personal în curse folosesc de când mă știu pe roți făcute ”custom”, Mavic are niște produse foarte bune, mai ales dacă acestea au parte de minima mentenanță cerută de producător. Despre producatorul francez nu cred ca mai trebuie să vă povestesc eu, fiindcă sursele de informație sunt la îndemâna oricui, deci nu aveți scuze.

În continuare vă las să urmăriți un filmuleț scurt despre cum se testează și cum se ajunge la noi produse Mavic. Vă las așadar în compania lui Manuel Fumic și Marco Aurelio Fontana care va explică mai multe. De altfel e bine de precizat: ambii rideri Cannondale sunt calificați pentru Jocurile Olimpice din acest an de la Londra și au un start formidabil de sezon, mai ales in Cupa Mondiala, lucru care le dă speranțe că ar putea obține o medalie Olimpică.

Enjoy:



Până la o următoare strigare vă urez spor la pedalat,
Vlad Sabău
Raporteaza

9 Comentarii

Sebastian - Ionut Badescu
27 aprilie 2012 la 01:13
Jos palaria!
0
0
Maximilian Munteanu
27 aprilie 2012 la 03:42
Alex, te-a afectat vreodată performanţa unui 29er în rezultatul obţinut într-un concurs sau a suferit vreun favorit de-al tău, de eşti atât de afectat de atâta nedreptate. Cred că nu realizezi ce organism rigid este în general UCI-ul (numele Boardman, Obree şi uneori Cannondale ar trebui să spună ceva) şi că bătălia se dă în momentul de faţă pe frontul a TREI diametre. Am spus TREI! Deci, cu riscul de a părea obositor şi nepoliticos: eşti sigur că ai temele făcute şi că nu te inflamezi inutil???
0
0
Tudor Costin
28 aprilie 2012 la 02:49
Stiu cum e si pe 26" si pe 29" dar ma intreb cum e pe 27,5"....
0
0
Maximilian Munteanu
28 aprilie 2012 la 04:49
Aia-i! ;)
0
0
Vlad Sabau
5 mai 2012 la 10:46
Tudor, 27,5? Un Conti Race King 2.2 e ceva mai inalt, adica 27,2 :))

Deci is curios daca 0.3" fac diferenta :)
0
0

Scrie un comentariu

Vlad Sabau
Membru din: 16 iunie 2007

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads