Vine 1 Iunie. Avem reduceri?

Vine 1 Iunie. Avem reduceri?

Autor: Dan Mazilu | 28 mai 2013

Ziua copilului este ocazie de sărbătoare pentru cei mai mici dintre noi care se bucură la fel de mult de mersul pe bicicletă, ba chiar mult mai mult decât adulţii „trecuţi prin viaţă”. Să faci cadou o bicicletă în zilele noastre, din păcate, nu mai este chiar aşa uşor mai ales dacă ne gândim că o bicicletă „brand name” pentru copii ajunge, nu de puţine ori, la preţul uneia pentru adulţi. Evident exista întotdeauna opţiunea bicicletei de hypermarket, însă chiar vrei să-ţi pui copilul să tragă după el 15 de kile când tu te joci tot cu 15 „or less”?

Observ că nu este bătaie la oferte aşa cum a fost de Black Friday în noiembrie anul trecut, iar în urma solicitării de oferte speciale am primit 3. Poate până trece 1 Iunie se mai strâng câteva, oferte pe care le vom afişa aici.

Biciclop oferă o reducere de 10\% pentru toate bicicletele din stoc în perioada 25 mai - 1 iunie. În plus pentru trotinetele Razor sub 500 lei se oferă cadou brăţări şi pentru cele peste 500 lei se oferă tricouri, tot în limita stocului.

Bike XCS are reduceri şi mai mari, de până la 15\% . La ei reducerile încep însă cu 1 iunie şi durează până pe 15. Reducerile se aplică la toate bicicletele şi accesoriile pentru copii.

Moş Ion Roată deţine, până în momentul acesta, recordul la valoarea reducerii cu 20\% pentru orice bicicletă pentru copii cumpărată. Atenţie însă că la acest magazin reducerea de 20\% este DOAR pentru ziua de sâmbăta 1 Iunie.

Sursa foto coperta: wheelies.co.uk
Raporteaza

Scrie un comentariu , fii primul ! :)

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads