Scott ne omoară cu zile…

Scott ne omoară cu zile…

Autor: Dan Mazilu | 27 noiembrie 2012

Ok, poate mă omoară doar pe mine deşi sunt sigur că orice împătimit de biking îmi împărtăşeşte sentimentele. Şi nu doar împătimit. Orice om normal, iubitor de natură, măcar doar şi pentru gustul de grătar, va fi cucerit la vederea acestor imagini. Nu se va duce imediat să îşi ia un bike însă se va gândi serios la asta. Ce a făcut Scott Sports este că ne-a dat acces direct, complet şi nelimitat la baza lor de date cu fotografii făcute în 2012. Ce a omis să facă este să ne dea şi un şerveţel cu care să ne ştergem la gură. Cu alte cuvinte a zis „nu îţi spunem să-ţi cumperi un Scott, dar uite pe unde poţi să ajungi daca ai o bicicletă”. Majoritatea imaginilor sunt luate în Alpii Dolomiţi de către cunoscuţii fotografi Daniel Geiger, Marius Maasewerd, Markus Greber, Sven Martin sau Spitznagel Hansueli.

Aşa că te lăsăm să admiri minunăţiile de fotografii şi să salivezi la ce vrei tu: biciclete frumoase, peisaje frumoase etc.

Urmează şi partea a doua cu imagini din concursuri. Fotografiile le poţi urmări şi pe pagina noastră de Facebook.

Reprezentant Scott în România – Rom-Eurotrade
Raporteaza

Scrie un comentariu , fii primul ! :)

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads