Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism este dublu Campion Mondial!

Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism este dublu Campion Mondial!

Autor: Dan Mazilu | 2 septembrie 2013

O afirmaţie care pare hilară la o primă citire şi o afirmaţie la care ţi s-ar fi râs în nas până în martie anul acesta când au fost alegerile Federaţiei. Eduard Novac, noul preşedinte al FRC, este însă şi sportiv full time, iar ultima sa realizare s-a întâmplat vinerea trecută în Canada. Redăm mai jos comunicatul de presă privind realizările lui Novac în Canada la Campionatele Mondiale de Paraciclism.

---

Campion mondial și în 2012 în Danemarca, Eduard Novak a plecat în Canada cu dorința de a-și apăra titlul – misiune foarte grea pentru sportivul nostru.

Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism este dublu Campion Mondial!
Edoard Novac - Dublu Campion Mondial in 2013


Prima competiție a avut loc vineri, 30 august, iar Eduard a impresionat printr-un timp excelent: 36:22:51. Sportivul român și-a asigurat astfel medalia de aur la proba “Time Trial 25.9 KM”, categoria C4. Novak a fost urmat la 5.59 secunde de Jiri Jezek (Cehia) și 9.90 secunde de Diego German Duenas Gomez (Columbia).

Cea de-a doua probă, specialitatea lui Eduard – “Road Race 80 KM”, a fost câștigată dramatic cu timpul de 02:00:08 după o luptă cu același ceh Jiri Jezek și spaniolul Roberto Alcaide Garcia.

“După o evadare în cea de-a treia tură cu sportivul ceh, am reușit să câștig la sprint. Nu aș fi crezut niciodată că pot câștiga și cea de-a doua medalie de aur la Campionatele Mondiale de Paraciclism, mai ales anul acesta. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături”, a declarat Eduard Novak, dublu Campion Mondial la Paraciclism.

Eduard Novak este membru fondator al Tușnad Cycling Team, care zilele acestea participă la Turul Ciclist al Bulgariei.
Raporteaza

9 Comentarii

Luka Lehel-György
3 septembrie 2013 la 01:17
BRAVO, EDUARD !!!!
0
0
Dragos Cojocaru
3 septembrie 2013 la 12:09
Asa da lider! Felicitari!
1 Zoltan Melanific
0
Andrew Petreanu
3 septembrie 2013 la 14:50
Bravo
0
0
Valentin Rezeanu
4 septembrie 2013 la 23:38
Felicitari Eduard.... si mult succes in continuare...
0
0
Florin Huiet
5 septembrie 2013 la 15:31
Felicitari !!! Tine-o tot asa! Poate in felul asta se va promova si la noi ciclismul mai mult decat in prezent.Un exemplu bun de luat etalon!!! In sfarsit un presedinte care merita respectul, nu doar cu numele!
0
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads