Parada Tex FM pe 11 iulie in Brasov

Parada Tex FM pe 11 iulie in Brasov

Postat la: 7 iulie 2008

Parada de biciclisti, rolleri si skateri pe strazile Brasovului

Postul de radio TEX FM ii invita pe toti biciclistii, skaterii şi rollerii din Braşov sa participe in data de 11 iulie la Parada TEX FM.

Parada va avea loc vineri, intre orele 12.00-14.00, pe traseul : Centrul Civic – punct de plecare, str. Iuliu Maniu, str. Nicolae Iorga, B-dul Eroilor, B-dul 15 Noiembrie, str. Toamnei, str. Mihail Kogălniceanu, Bulevardul Griviţei, Paradisul Acvatic – punct de sosire.

Aceasta parada se va finaliza cu o mare petrecere in aer liber, Bikini Party, care va avea loc vineri la Paradisul Acvatic. La petrecere sunt invitati toti participantii la parada, ei avand intrarea libera.

Va asteptam.

Acest eveniment face parte din "Vara Tex FM la Paradisul Acvatic", puteti vedea aici cum a fost in alte weekenduri.
Raporteaza

15 Comentarii

Maximilian Munteanu
15 iulie 2008 la 20:27
Repet: Imi pare bine pentru cei sau distrat vineri si imi pare rau ca am subestimat buna dispozitie; sincer!
0
0
Maximilian Munteanu
16 iulie 2008 la 04:46
Numai TU stii Adevarul si de fapt NUMAI AIA conteaza, asa-i?
0
0
Maximilian Munteanu
16 iulie 2008 la 04:47
;) ...cat timp o sa fii ocupat cu citate din fotblatisti (daca vrei, iti pot sugera cateva exemple de mare arta din unicul maestru Florin Radu Raducioiu, anno '95), eu ma duc sa citesc o carte. Noapte buna si vant din spate! ;)
0
0
Maximilian Munteanu
16 iulie 2008 la 17:00
Rusine mie, nu l-am recunoscut! :( Cenusa pe capul meu! :(( Partea buna este ca m-am dus la raftul cu poezii, de care uitasem de ceva vreme; merci Bobi! :) Si tu ma uimesti pe mine, dar intotdeauna asemeni unui fel de mancare chinezesc: dulce-acrisor. Nu am de ce sa ma scot, stai linistit, runda asta e a ta. Imi pare rau, totusi, ca, desi te socotesti stalp de intelepciune, tot nu intelegi despre ce este vorba. (Se pot trage concluzii psihologice simple din cele scrise aici, dar cred ca inca nu e cazul...) Prin urmare, ma supun si te accept ca Unic si Absolut Detinator al Adevarului Suprem; doar ca Cel-Care-Merge-Pe-Apa s-ar putea sa se supere putin pe noi... ;) Ah, si pana nu uit, Domnule Corectitudine Imaculata, a extrage fraze din context e o tehnica nu prea onesta de manipulare (pleonasm?)! De ce ai stirbit biata poezie, cand ea inca mai are cinci alte catrene minunate??? Ti-e teama ca ele exprima altceva, sau care este baiul?
0
0
Dan Heimlich
16 iulie 2008 la 20:45
bai,deci orice ati zice... distractia a fost la maxim! si majoritatea ne-am simitit ff bine! si chiar dak a fost moca!! asta nu inseamna k nu se mai poate merge si platit ;) deci...fiecare cu ale lui!
0
0

Scrie un comentariu

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads