Maros Bike incheie un nou parteneriat pentru distributie

Maros Bike incheie un nou parteneriat pentru distributie

Autor: Costi Iordan | 22 ianuarie 2014

Comunicat de presa

Maros Bike incheie un nou parteneriat pentru distributie
Maros Bike a trimis un comunicat de presa azi dimineata prin care trasmite ca in 2014 incheie un parteneriat cu Sprint Bike Sport SRL din Cluj Napoca pentru distributia brandurilor Focus, Univega, Kalkhoff, BBB, Continental si Bellelli.
Scopul acestui parteneriat este axarea fiecarei firme pe distributie si respectiv retail.

Sprint Bike Sport SRL devine unic importator si distribuitor in Romania pentru brandurile Focus, Univega, Kalkhoff, BBB, Continental si Bellelli.

Avand ca model politica unor firme din tari precum Germania, Austria si Olanda unde fiecare sunt specializate pe un singur domeniu de activitate, Maros Bike spera sa isi imbunatateasca astfel serviciile de retail.

Maros Bike a pornit ca o afacere de familie care s-a dezvoltat si a ajuns unul din cele mai mari magazine din Romania dar si importator si distribuitor pentru niste branduri foarte cunoscute si cu o retea de distributie de peste 50 de magazine de profil din tara.

Dupa aceasta miscare ne vom astepta de la Maros Bike la servicii mai bune iar din partea Sprint Bike Sport la o vizibilitate si disponibilitate mai buna a brandurilor sus mentionate.
Raporteaza

23 Comentarii

Cristi Mihai
17 februarie 2014 la 12:01
@Mihai...Nu compara o firma ce are rulaje de peste 10 milioane de euro cu una de 1 milion ca nu e corect!
0
0
Cristi Mihai
17 februarie 2014 la 12:04
@Paul
0
0
Cristi Mihai
17 februarie 2014 la 12:09
era vorba de comenzi online de 10 lei....nu de intrat in magazin si cumparat....o cu totul alta poveste! Si ce te faci daca trece luna, chiria vine , salarile trebuiesc platite alaturi de alte cheltuieli si clientul de care vorbesti nu se intoarce. Afacerile se fac pe baza de calcule nu de vise sau asteptari ! Cand vine ziua de salariu sau de chirie proprietarul nu spune: stiti am un client care m-am straduit sa il ajut si ma steptam sa se intoarca sa cumpere diverse! Fii un pic mai pragmatic si mai rational ! Sau ce faci daca iti comanda de 10 lei, transportul este 20 lei si nu ridica comanda ? Crezi ca nu se intampla ?
0
0
Paul Sebastian
17 februarie 2014 la 12:22
@Cristi Mihai: Ambele cazuri sunt valabile (din magazin sau on-line). Orice cumparatura de 10 lei fi tu sigur ca are un adaos de cel putin 50\% iar transportul de 20 de lei este in carca cumparatorului! In fine, ce am scris mai sus nu are legatura cu ce spui tu, clientii trebuie castigati si mentinuti, indiferent de valoarea cumparata. Daca nu intelegi lucrul asta, atunci succes in a iti platii chiria si angajatii..
1 . Bibi
0
Alin Igritan
17 februarie 2014 la 15:47
Eu am avut doar experiente pozitive cu cei de la Maros.
0
0

Scrie un comentariu

Costi Iordan
Membru din: 19 iulie 2010

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads