Duminica aceasta avem maraton în crater

Duminica aceasta avem maraton în crater

Autor: Dan Mazilu | 14 mai 2014

Comunicat de presa


Clubul Velo Sport Oradea vă invită la prima ediţie a maratonului de ciclism montan denumit Crater Maraton duminica, 18 mai 2014, cu începere de la ora 8. Startul se va da din incinta Ştrandului cu Valuri din Băile 1 Mai.

Acestă competiţie este diferit faţă de celelalte maratoane de ciclism montan organizate până în prezent în zona Oradiei prin faptul că traseul evită total atăt drumurile asfaltate cât şi localităţile. Concursul a fost găndit în aşa fel încât să fie accesibil oricărui participant, indiferent de nivelul de pregătire, vârstă şi sex. Traseul străbate şi o pădure de conifere (cu molizi, pini şi jneapăn şi cu mirosul specific al pădurilor de conifere), trece prin pârâu, trece în viteză prin văi secate şi pe creste.

Duminica aceasta avem maraton în crater
Crater Maraton 2014


În cadrul evenimentului se va organiza şi un concurs rezervat copiilor şi familiilor, pe un traseu special conceput celor mici.

Concurenţii înscrişi din timp vor primii ca şi cadou accesorii speciale necesar practicării ciclismul iar căştigătorii vor fi răsplătiţi cu premii în bani, bonuri de cumpărături, produse, abonamente la centru de fitness si culturism, cupe şi medalii. De asemenea o să fie premiat şi cel mai tânăr şi cel mai vârstnic participant.

Inscrieri se mai pot face online pana vineri la ora 12. Dupa aceasta data se mai pot face inscrieri doar la fata locului, iar taxele de participare sunt cele mantionate aici.

Pentru mai multe detalii accesaţi -> http://www.velosportoradea.ro/crater-maraton/

Raporteaza

Scrie un comentariu , fii primul ! :)

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads