Coşmar pentru Lampre-Merida

Coşmar pentru Lampre-Merida

Autor: Dan Mazilu | 28 noiembrie 2013

Sediul echipei Lampre-Merida, situat în apropierea oraşului Milano, Italia, a fost jefuit weekendul trecut. Pare greu de crezut şi devine şi mai greu de închipuit când veţi afla cât de multe lucruri s-au furat. Practic tot…

Lampre-Merida cere ajutorul tău şi roagă ca toată lumea să fie vigilentă în situaţia în care bunurile furate apar undeva, în magazine, pe site-urile de 2nd hand, pe stradă sau pe piaţa neagră. Oricine deţine informaţii privitoare la bunurile furate este rugat să ia legătura cu echipa la email [email protected] sau la numărul de telefon +39 335-621.7725.

Au fost furate peste 100 de biciclete Merida personalizate în culorile echipei. În plus faţă de acestea au fost furate mai multe roţi Fulcrum din carbon, personalizate în culorile echipei, groupseturi Shimano Dura Ace Di2, şei Selle San Marco, componente din carbon FSA şi power meter-e de la SRM, Rotor şi Garmin. Ca să pună capac la tot hoţii au furat şi două maşini ale echipei.

Iată modelele bicicletelor furate, iar in pdf-ul ataşat acestui articol găsiţi şi seriile cadrelor. Toată lumea este rugată să fie vigilentă şi să contribuie cu informaţii, dacă le deţine, pentru ca în primăvară Lampre-Merida să îşi poată începe sezonul.

Mai jos vedeţi cum arată bicicletele personalizate în culorile echipei Lampre-Merida. Dacă le vedeţi prin magazine, pe site-uri sau pe stradă faceţi tot posibilul şi daţi de veste ori direct echipei ori la cel mai apropiat magazin de biciclete sau agent de poliţie. Din partea noastră le urăm spor la vânătoare şi sperăm să-şi recupereze cât mai mult din pagubă.

Coşmar pentru Lampre-Merida
Biciclete furate: Merida Recto EVO, Merida Warp TT, Merida Scultura SL şi Merida Ride PRO.
Raporteaza

30 Comentarii

Gabriel Stir
2 ianuarie 2014 la 00:26
e 2014 le trebe si lor un upgrade ;) si La multi ani tuturor >:D<
0
0
Chelu Andrei
2 ianuarie 2014 la 04:22
La multi ani toata lumea :) ;)
1 Gabriel Stir
0
Costin Tudor
5 ianuarie 2014 la 00:42
E greu de crezut cum atata echipament sa dispara fara sa fie surprins nimeni de vreo camera nimic,ori Lampre are nevoie de publicitate..ori au dat o mare teapa firmei de asigurari.Sunt ciclist si sunt revoltat sa aud ca s-a furat tocmai de la Lampre Merida..insa..bate la ochi!
0
0
Chelu Andrei
12 ianuarie 2014 la 04:12
NU ai avea de ce sa fi revoltat! fi revoltat doar cand i se fura unui om normal k noi o bicla de nu stiu cati bani care s.a kinuit k sa.si permita in sfarsit un lucru! atat si numai bn costin tudor ;)
0
0
Costin Tudor
12 ianuarie 2014 la 17:14
Iti dau mare dreptate Chelu Andrei,cum i s-a furat si lui Alex Ciocan bicicleta si nu s-a comentat atat..Numai bine si la multi ani tuturor!
0
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads