Concurs foto Eastpak şi DirtBike

Concurs foto Eastpak şi DirtBike

Autor: Dan Mazilu | 3 iunie 2013

Eastpak este una dintre cele mai cunoscuta mărci din lume axată pe îmbrăcăminte, genţi, rucsacuri şi bagaje. Brandul american, fondat în 1960 sub numele Eastern Canvas Products, producea la început doar pentru armata americană. Însă din 1976 compania, sub noul nume Eastpak, a început să producă şi comercializeze produse şi pentru publicul larg. Marca Eastpak a devenit rapid populară mai ales în campusurile universitare. Unul din punctele forte ale acestei mărci este că majoritatea genţilor produse de Eastpak vin cu o garanţie de 30 de ani. În România Eastpak este reprezentată de Neocomm iar produsele lor sunt disponibile în reţeaua de magazine online şi offline ai partenerilor lor.

Pentru 2013 Eastpak şi-a mărit numărul de modele prin colecţia Velow, produse create cu gândul la biciclişti. Genţile sunt fabricate din materiale solide şi impermeabile, iar ergonomia a fost luată în calcul la modul foarte serios.

DirtBike şi Neocomm te invită la un concurs foto pe teme velo la care poţi câştiga 3 produse de la Eastpak: geanta tip curier Eastpak Kruizer, geanta pentru utilizare zilnică Eastpak Delegate şi borseta Eastpak The One foarte folositoare când ieşi la un film, la o terasă sau la o tură prin oraş cu bicicleta. Valoarea totală a premiilor este de 770 lei.

Concurs foto Eastpak şi DirtBike


Eastpak Kruizer – face parte din gama Velow şi este o geantă tip curier ideală pentru persoanele active, a se citi „biciclişti” ;) Este fabricată din materiale impermeabile, foarte rezistentă la uzură continuă şi la condiţiile meteo. Kruizer dispune de curele special gândite pentru biciclişti şi care oferă confort deosebit în timpul pedalării, ergonomie şi acces rapid la conţinut. În Kruizer poţi transporta, de asemenea, un laptop cu diagonala maximă de 15”, husa pentru acesta fiind capitonată. Geanta dispune şi de un buzunar ascuns special gândit pentru cardurile tale, bani şi acte. Garanţie 30 de ani!

Eastpak Delegate – este o geantă robustă şi elegantă pe care o poţi folosi zilnic în oraş, când mergi la serviciu, la o întâlnire cu prietenii sau chiar la plimbare. Delegate dispune de un compartiment principal mare şi impermeabil în care poţi transporta toate accesoriile tale valoroase. Dacă spaţiul oferit de acest compartiment nu este suficient, Delegate se poate expanda mulţumită fermoarului care permite genţii să se mărească. Delegate dispune, de asemenea, de un buzunar frontal cu acces rapid şi fermoar cu protecţie împotriva prafului şi ploii. Apoi sub capacul genţii mai avem încă două buzunare în care poţi pune eventual electronice sensibile la zgârieturi. Garanţie 30 de ani!

Eastpak The One - poate la prima vedere nu pare la fel de versatilă ca celelalte produse însă pe cât este de mică pe atât de funcţională este. The One este borseta ideală pentru acte, produse şi accesorii mici. În primul rând materialul este impermeabil aşa că te poţi plimba prin ploaie în voie cu cel mai scump iPhone şi iPod bine protejate la interior. The One dispune de compartiment special pentru electronice ca iPhone/Smart phone, iPod/Mp3 player, aparat foto compact, videocameră compactă etc. Evident, garanţie 30 de ani!

Premiile oferite la concurs sunt cele din imagine. În cazul în care produsele nu se mai află pe stoc la momentul acordării premiilor acestea vor fi înlocuite cu produse similare. Pentru a putea participa la concursul foto te rugăm să citeşti regulamentul de mai jos.

Participă la concurs şi încarcă fotografiile pe acastă pagină

Regulament concurs foto DirtBike şi Eastpak

• Concursul constă în încărcarea de fotografii digitale pe site-ul DirtBike.ro
• Concursul dispune de 3 premii de valori diferite care vor fi acordate unui număr de 3 fotografii publicate de utilizatori diferiţi înregistraţi pe DirtBike.ro.
• Cele 3 fotografii câştigătoare vor fi declarate cele care au primit cel mai mare număr de aprecieri pozitive de la ceilalţi utilizatori DirtBike.ro
• Cele 3 fotografii încărcate de utilizatori diferiţi cu cele mai multe aprecieri vor fi premiate cu cele 3 premii astfel: fotografia cu cele mai multe aprecieri cu premiul cel mai valoros, a doua fotografie cu cele mai multe aprecieri cu al doilea premiu ca valoare şi a treia fotografie cu cele mai multe aprecieri cu al treilea premiu ca valoare;
• La concurs poate participa orice utilizator al site-ului DirtBike.ro indiferent de vechimea contului însă nu poate aprecia (vota) fotografiile înscrise la concurs decât dacă vechimea contului său este de cel puţin 40 de zile calendaristice.
• Fotografiile încărcate pentru acest concurs trebuie sa aibă legătură cu bicicleta. În imagini nu este obligatoriu să apară o bicicletă ci este suficient să fie ceva ce are legătură cu bicicleta.
• Utilizatorul care încarcă o fotografie pentru acest concurs trebuie să fie proprietarul imaginii. Nu sunt acceptate fotografii făcute de o anumită persoană şi încărcate pentru concurs în numele altei persoane.
• Participanţii la concurs pot încărca un număr nelimitat de fotografii însă doar una, cea cu cele mai multe aprecieri, va putea fi desemnată câştigătoare
• Dacă există mai multe fotografii ale aceluiaşi utilizator cu număr identic de aprecieri, câştigătoare va fi declarată cea cu data cea mai recentă
• Dacă există mai multe fotografii încărcate de utilizatori diferiţi cu număr identic de aprecieri, câştigătoare va fi declarată cea cu data cea mai recentă
• Fotografiile pot fi făcute cu orice dispozitive electronice sau mecanice (aparate foto analogice) de la telefoane mobile la aparate foto profesionale. Nu calitatea excepţională a fotografiei este căutata ci ideea „interesantă” care a fost surprinsă.
• Fotografia trebuie să aibă o calitate suficient de bună pentru a putea fi apreciată de utilizatorii DirtBike.ro
Durata concursului: 3 Iunie ora 13 – 3 Iulie ora 13
• Concursul se desfăşoară în paralel cu respectarea Regulamentului special al Galeriei Foto DirtBike.ro, regulament enunţat mai jos.
• Înainte de acordarea premiului fotografia câştigătoare va fi validată. Astfel premiantul sau premianta trebuie să facă dovada faptului că este proprietarul fotografiei respective prin trimiterea originalului (la rezoluţia maximă) la adresa admin dirtbike.ro.
• DirtBike.ro şi Neocomm nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care fotografia premiată se dovedeşte ulterior a fi proprietatea alte persoane, diferita de cea care a încărcat-o pe site în vederea participării la concursul foto.
• DirtBike.ro îşi rezervă dreptul de a elimina din concurs orice fotografie fără o înştiinţare prealabilă în vederea menţinerii unui mediu propice desfăşurarii corecte a concursului
• DirtBike.ro îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament fără o înştiinţare prealabilă

Regulament Galerie Foto DirtBike.ro

- Fotografiile sunt considerate proprietatea intelectuală a celor care le-au realizat, noi respectăm fotografii şi dorim ca şi voi să îi respectaţi aşa cum se cuvine. Dacă nu sunteţi proprietarul de drept al imaginii pe care doriţi să o încărcaţi pe site şi nu aveţi permisiunea fotografului de a o utiliza, NU O ÎNCĂRCAŢI! Fotografiile, ca şi alte proprietăţi intelectuale se supun legilor în vigoare privind copyright-ul şi sancţiunilor aferente. Nu sunt tolerate fotografiile care au ca provenienţă alte site-uri de profil. Orice membru care încalcă aceste prevederi riscă de la a-i fi ştearsă fotografia respectivă până la a-i fi blocat/şters contul. Vă mulţumim pentru înţelegere
- Toate fotografiile încărcate, indiferent de categorie, trebuie să aibă legătură cu datul pe bicicletă. Nu sunt tolerate imaginile cu caracter obscen şi care pot genera conflicte de orice natură. Păstraţi-vă opţiunile politice, culturale şi religioase pentru alte spaţii!
- Toate imaginile care nu se supun regulilor de mai sus pot şi vor fi şterse fără o notificare prealabilă. De asemenea, membrii care încalcă în mod constant aceste reguli riscă şi alte sancţiuni din partea administratorilor site-ului.
Raporteaza

2 Comentarii

Octavian Aftanasa
10 iulie 2013 la 10:23
Ceva rezultate?
0
0
Dan Mazilu
25 iulie 2013 la 12:44
Da, sunt aici http://www.dirtbike.ro/concurs-foto-eastpak
0
0

Scrie un comentariu

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads