Bike Vest Tour 2014 - O noua serie de concursuri

Bike Vest Tour 2014 - O noua serie de concursuri

Autor: Dan Mazilu | 11 aprilie 2014

Comunicat de presa


Din vestul ţării primim veste de o nouă serie de concursuri. Este vorba de un nou "Grand Prix" alcătuit din nouă competiţii organizate de Clubul Racing Bike Pro, Arad. În curând vom publica şi detaliile fiecărui concurs în parte (locaţia GPS exactă, lungimi trasee, diferenţe de nivel, taxe înscriere). Până atunci iată ce ne-au transmis organizatorii:

---

Bike Vest Tour 2014 - O noua serie de concursuri
Bike Vest Tour 2014


Racing Bike Pro iti ofera sansa sa participi la competitii de biciclete adresate tuturor biciclistilor, indiferent de varsta sau sex, cu experienta de o zi sau cu multi ani de pedalat, pe orice tip de bicicleta.

Bike Vest Tour 2014 este o serie de competitii de mountain bike cross country în diferite formate deschisa atât sportivilor legitimati cât si celor amatori.

Aceasta serie de competitii va avea un clasament general al carui scop este, pe de o parte, premierea celor mai buni mountain bikeri din zona de vest a României si nu numai, iar pe de alta parte, posibilitatea fiecarui participant de a se evalua în comparatie cu ceilalti competitori din întreaga tara.

Pentru inceput, campionatul va cuprinde 9 concursuri cu urmatoarele date de desfasurare:

1) 12 Aprilie - Lunca Muresului “Prima Pedala”- ARAD
2) 25 Mai - Romanesti MTB - Romanesti ( Timis )
3) 22 iunie - Maratonul Zimbrilor – Tarcu ( Timis )
4 29 iunie - Cupa Concordia XCO - Tapia ( Timis )
5) 19 Iulie - Casoaia Bike Challenge – Casoaia (Arad)
6) 26 Iulie - Route 68 ( Hunedoara )
7) 3 August - Arsenal Park - Orastie ( Hunedoara )
8) 13 Septembrie - Cupa Racing Bike Pro Siria ( Arad )
9) 5 Octombrie - Racing To The Top Siria-Arad contratimp pe catarare cu panta medie de 12\% (Detalii aici)

Inscrieri on-line aici:
http://www.racingbikepro.ro/competitii/competitii/competitii-2014/west-bike-tour-2014/

Participantii clasati pe primele 100 de locuri la categoria lor de varsta vor acumula puncte , iar la sfarsitul sezonului pe baza punctelor acumulate se vor intocmii clasamentele finale.

Traseele competitiilor vor fi alese in asa fel incat sa poata fi parcurse fara probleme de catre toti participantii. Concursurile se vor desfasura in perioada aprilie – octombrie urmand ca in luna martie sa fie prezentate detaliile si deschise sesiunile de inscriere.

Prin specificul sau, campionatul "Bike Vest Tour 2014" doreste sa combine distractia pe bicicleta cu spiritul de competitie, cu miscarea in natura si promovarea ciclismului ca sport de masa, sa ofere oportunitatea tuturor participantilor sa-si masoare capacitatile si propriile performante si ocazia de a impartasii cu prietenii pasiunea lor pentru biciclete, in timp ce se distreaza intr-un cadru organizat.
Raporteaza

Scrie un comentariu , fii primul ! :)

Dan Mazilu
Membru din: 12 septembrie 2012

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads