TRIADA MTB 2014

TRIADA MTB 2014

Autor: Costi Iordan | 18 ianuarie 2014

Comunicat de presa

Seria de competiții de mountain bike TRIADA MTB va continua și în 2014. Cele 3 etape se vor desfășura în aceleași locuri ca și în 2013 după următorul program:

• 14-15 iunie – BRAȘOV XCM
• 19-20 iulie – PĂLTINIȘ STAGE RACE
• 16-17 august – GEIGER MTB CHALLENGE

Înscrierile vor fi deschise începând cu data de 17 martie 2014.

Mai multe detalii veți putea găsi pe site-ul www.bikeromania.ro pe măsură ce ne apropiem de începutul sezonului.
Triada MTB este o serie de competiții de mountain bike cross country în diferite formaturi deschisă atât sportivilor legitimați cât și celor amatori.

Această serie de competiții va avea un clasament general al cărui scop este, pe de o parte premierea celor mai buni mountain bikeri din România, iar pe de altă parte oferirea posibilității fiecărui participant de a se evalua în comparaţie cu ceilalţi competitori din întreaga ţară și nu numai.

Traseele competițiilor din cadrul Triadei MTB sunt elaborate în colaborare cu sportivi cu experiență în mountain bike, participanți la nenumărate competiții internaționale, dar și în colaborare cu organizații locale cu cunoștințe bogate în ce privește traseele zonei. Principala preocupare va fi și în 2014 pregătirea cât mai bună a traseelor de concurs, lucru care în viziunea noastră este cel mai important pentru participanții la Triada MTB.

Etapele Triadei MTB nu sunt competiții pentru începători. Îi rugăm pe toți cei care doresc să se înscrie să se autoevalueze înainte și să nu o facă dacă nu au experiență în abordarea traseelor de mountain bike. Pentru mai multe detalii doritorii pot studia secțiunea trasee și ne pot contacta în cazul în care au nelămuriri.

TRIADA MTB 2014
Raporteaza

Scrie un comentariu , fii primul ! :)

Costi Iordan
Membru din: 19 iulie 2010

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads