Nu știu când a trecut și tot timpul ăsta, dar Tare Ca Piatra a ajuns la a treisprezece ediție. Nu mai pun text de umplutură aici, stăm de vorbă cu Good Girl Delia aici, știți voi mersul:
DirtBike: Servus Delia! Tare Ca Piatra 13. E cu noroc?
Delia Ilisei: Salutare, Maxi! Tare Ca Piatra #13, pe 13 iulie mai exact. Cât de talismanică este treaba asta, om vedea. :))
Ca o paranteză, să știi că momentul în care răspund întrebărilor tale e momentul în care conștientizez cu adevărat că a mai trecut un an. E ca un al doilea Revelion pentru mine. :))
Ca-n fiecare an, vrem să știm ce e diferit. Deci ce s-a schimbat, ce a evoluat, ce e altfel decât până acum?
Principiile și procedura TCP rămân în mare parte neschimbate, din punct de vedere al formatului, al participării în cadrul evenimentului și al desfășurării competiției. În paralel, aducem totuși o serie de îmbunătățiri pentru rideri. Aici includem:
1. Introducerea a două categorii pentru copiii cu vârstele cuprinse între 10-14 ani, respectiv Fete și Băieți, ce beneficiază de gratuitate în cadrul evenimentului. Indiferent de numărul copiilor înscriși, categoriile nu se comasează, ambele fiind premiate.
2. Eliminarea taxei de participare pentru categoria Feminin (Open).
3. Podium cu premii până la locul 5 pentru toate categoriile.
Apoi ar mai fi de adăugat că, începând cu anul acesta, concurenții cu vârste până în 18 ani, vor trebui să se prezinte în ziua concursului cu Acordul pentru minori completat de către unul dintre părinți sau tutori, legalizat la un notar.
Apoi, legat de traseul de concurs, aici ar fi ceva mai mult de trecut în revistă. Linia rămâne 100\% neschimbată față de cea de anul trecut: aceleași elemente, același grad de dificultate, aceeași lungime și lățime. Este primul an în care adoptăm această strategie, iar după părerea mea, dacă ne raportăm la cadrul natural al traseului, la întregul munte mai exact (altitudine, diferență de nivel și tipul de sol), la maniera de desfășurare a concursului (un număr foarte mare de participanți, dintre care un procent covârșitor de începători) și la condițiile meteo din timpul concursului (temperaturi de 30 de grade C), este cea mai bună opțiune. Am luat această decizie pentru că acesta este singurul mod în care ne putem alinia cu toate elementele de mai sus, mergând astfel în direcția curentului și nu împotriva lui. Așadar o simbioză între toate acestea, zic eu că ne aduce mai multe foloase tuturor. După cum spuneam, solul este nisipos și pe lângă asta, în stratificarea lui există paturi de roci plate și ascuțite, care plusează și mai mult la capitolul instabilitate. Iar oamenii cu care am colaborat și care ne-au ajutat de-a lungul timpului, s-au convins de veridicitatea spuselor mele. Anul trecut s-au investit enorm de multe resurse financiare, umane și de timp în traseul de downhill, resurse de care, din păcate, nu dispunem anual. Anul acesta, toate eforturile sunt dirijate exclusiv în reparații acolo unde o impune situația și în mentenanță până la concurs. Nu vreau să ne riscăm cu elemente noi care nu rezistă, ci prefer să consolidăm ce există deja și să ne concentrăm pe siguranță în primul rând.
Link album foto cu traseul de anul trecut:
https://www.facebook.com/pg/tarecapiatra.neamt/photos/?tab=album&album\_id=1370101733066852
Pe scurt, concursul de downhill Tare ca Piatra testează aptitudinile riderilor de a se da și pe nisip, în timpul temperaturilor ridicate. Mi se pare și normal să existe diversitate între concursuri și trasee. Ai trasee cu abrupt, ai trasee tehnice, cu porțiuni de rădăcini și rock garden-uri, aici ai pădure de foioase, un road-gap faimos și zone de nisip. Evident, pe lângă flow, distracție cât încape, voie bună, un traseu în centrul orașului și rooftop party.
Tare Ca Piatra a fost dintotdeauna un eveniment polisportiv. Ce alte discipline mai sunt anul ăsta în program, în afară de downhill?
Anul ăsta suntem downhill-only. Explicația este una foarte simplă. Cele patru probe ce țin de skatepark (skate, role, BMX, trotinete) sunt în stand-by pentru încă un an de zile, pentru că așteptăm construcția noului skatepark. Așadar, motivul este lipsa unei infrastructuri adecvate. Faptul că probele respective nu mai fac parte din formatul nostru actual nici măcar nu mai este o problemă atât de apăsătoare, pe cât este pentru toată comunitatea riderilor din oraș, care efectiv nu au unde să progreseze sau cel puțin să își mențină nivelul de dat. Noi ne păstrăm optimismul și în 2019, pentru că demersurile la acest capitol nu mai țin de noi demult.
Legat de proba de MTB XC, din cauza faptului că peste iarnă s-au făcut defrișări masive în zonă, iar copacii au fost transportați pe traseu, dar și din cauza unor factori naturali și de mediu, lipsa resurselor umane și financiare pentru asigurarea unei mentenanțe constante având în vedere și lungimea de aproximativ 30 km a acestuia, traseul de XC a suferit stricăciuni în proporție de 60\%. Asta nu înseamnă totuși că traseul este impracticabil pentru locali, sau pentru cine cunoaște zona, dar condițiile lui actuale nu permit oragnizarea unei competiții.
Știu că la un moment dat vorbeam despre din ce în ce mai multe trasee de mountainbiking la Piatra. Cam câte avem la ora actuală și ce poate face un rider care vrea să vină la Piatra să se dea, dar nu s-ar limita la traseul de DH?
După cum am spus mai sus, traseele de XC (cel scurt de 14 km și cel lung de 28 km) încă există, sunt mapate, iar formatele .gpx sunt disponibile pentru download. Pe lângă acestea, sunt o mulțime de opțiuni de exploring ale zonei, multe poteci care n-au fost mediatizate vreodată, drumuri forestiere, și de acces pe munții din jur. Ne-ar plăcea să existe o infrastructură măcar în stadii incipiente în ceea ce privește opțiunile de MTB din zonă, dar nouă ne este imposibil să preluăm și să fructificăm la parametri optimi întreg potențialul zonei. Singurul mod în care putem derula anumite proiecte este în contextul concursului, prilej cu care se obțin finanțări pentru obiectivele propuse. Ceea ce nu ține de TCP efectiv nu este în ”jurisdicția” noastră.
Am văzut că anul acesta aveți o colaborare cu Kronstadt Cycling și v-am văzut la evenimentele din Cupa Națională de Downhill, dar ce presupune mai exact colaborarea asta și în ce fel beneficiază ambele părți din ea?
Colaborarea cu Kronstadt Cycling a fost pentru Campionatul Național de Downhill. Debutul inițiativei a avut loc într-o perioadă de incertitudine în ceea ce privea organizarea celei de-a treisprezecea ediții de Tare ca Piatra, iar motivul principal a fost că am vrut să ne aducem în continuare aportul la scenă, chiar dacă lucrurile nu arătau prea roz pentru TCP. Am decis să ne canalizăm energia și eforturile în acest parteneriat, pe principiul că unde-s doi puterea crește. Pe parcurs, s-au lămurit lucrurile și pentru Tare Ca Piatra, iar în luna aprilie i-am dat undă verde. Pe scurt, colaborarea noastră a fost o ocazie și un mod vizibil de a demonstra deschiderea ambelor părți către parteneriate și inițiative de orice gen, a fost un proiect pilot pentru a testa o strategie implementată în premieră. Beneficiile părților nu sunt relevante. Important este faptul că a fost un eveniment foarte reușit, în organizarea căruia ne-am bucurat să ne implicăm.
Legat de evenimentele la care ne-am întâlnit - concursurile din Cupa Națională de Downhill - am participat la câteva dintre ele pentru a ne susține prietenii, organizatori și rideri laolaltă. Susținerea e simplu de oferit, e gratuită și are un caracter primordial mai ales când vorbim despre evoluție. Înainte de organizatori de eveniment, suntem persoane care și-au făcut o mulțime de prieteni de-a lungul timpului și asta cred că primează. Sunt oameni cărora le-am urmărit evoluția ca rideri pe parcursul a 8 ani, de când sunt implicată în TCP, dar cu care am dezvoltat și relații interumane. Așa că, atunci când ne vedem la concursuri, ne vedem for fun. If you take the fun out, what else is left?
Tare Ca Piatra se va supune regulilor Federației Române de Ciclism, cum s-a întâmplat la Arena Platoș Day & Night? Cum de nu figurați ca etapă în Cupa Națională, în ciuda bunei colaborări cu Kronstadt Cycling și implicit ADMR?
O relație de colaborare cu FRC nu înseamnă supunere. Federația Română de Ciclism propune un cadru și o direcție de urmat, iar cine și le asumă, o face dintr-o postură de partener. Tare ca Piatra nu face parte din Cupa Națională de Downhill din același motiv pentru care cerul este albastru și iarba este verde. Așa stau lucrurile. Chiar dacă echipa Kronstadt Cycling este promotor al CND, nu înseamnă că relația noastră gravitează în jurul acestui aspect sau că nu putem derula proiecte diferite.
Cum arată scena din Piatra momentan? A stagnat entuziasmul copiilor sau progresează mai discret? Ce rideri locali susținuți de Tare Ca Piatra mai sunt pe felie zilele ăstea?
Copiii din Piatra nu mai sunt chiar copii. În curând se dau la Elite. :)) Și cu cea mai mare mândrie, vreau să spun că entuziasmul lor a crescut exponențial față de anul trecut. Mă bucur să văd că am făcut treabă bună cu ei, la fel cum au făcut și ei cu mine. Facem o echipă foarte faină împreună, sunt foarte receptivi la aspectele organizatorice cu care încerc să-i familiarizez din ce în ce mai mult și mă ajută enorm în această perioadă.
De-a lungul anilor, am lucrat cu sute de voluntari, dar mai rare ocaziile în care dai peste o generație atât de pompată. Săptămâna aceasta s-au dus aproape zilnic pe traseu, de la ora 5:00. Se uită la răsărit și apoi se apucă de treabă: au tuns, greblat, curățat și s-au apucat și de reparații la contrapante, timp în care mă țin la curent permanent, îmi trimit poze și filmări pentru fiecare etapă de lucru.
Mă bucură faptul că suntem înconjurați de noile generații și că avem cui transmite tot know-how-ul, că îi putem modela în această direcție și că avem șansa să facem lucruri frumaose împreună. Iar pentru asta vreau să le mulțumesc!
Legat de riderii TCP, am conturat în linii mari un plan care-i vizează în primă fază pe Dragoș Stahie, Petre Popescu (care fac deja parte din Lotul Național de Juniori) și Dimi Vinca, un plan ce implică atragerea de sponsori, în principal locali, astfel încât să-i putem susține cu mai mult decât taxele de participare pentru competițiile din țară și echipamente. Aș vrea să reușesc să le strâng un buget anual al lor, pe care să-l folosească pentru deplasări, reparații, piese, protecții și orice altceva mai au nevoie. Dar, ca noi toți de altfel, am o perioadă foarte aglomerată, în care timpul nu-mi permite pe cât de multe mi-aș dori. Cred că după TCP mă pot ocupa și de treaba asta.
Cine vine la petrecerea de la TCP de anul ăsta?
Toate informațiile legate de petrecere și programul exact al evenimentului urmează să fie definitivate, așa că vor fi anunțate în curând.
Any famous last words?
Nu-s nici famous și nici last, dar sunt importante. Duminică seara, la ora 23:59 am deschis înscrierile. La fel ca în ultimii 3 ani, numerele sunt alese preferențial în momentul completării formularului, așa că fiți pe fază. Tot ca și până acum, vor fi disponibile pachetele Early Bird, ce oferă tarife preferențiale de înscriere, pentru cei ce aleg să plătească taxa în avans, prin virament bancar. Înscrierile se fac pe website-ul evenimentului, www.tarecapiatra.org. Aș dori să mai menționez că înscrierile online sunt obligatorii pentru toată lumea, pachetele Early Bird fiind opționale.
Toate informațiile vor fi publicate weekend-ul acesta, atât pe website-ul nostru, cât și în descrierea evenimentului de Facebook.
Din discuțiile informale pe care le-am purtat până în momentul de față, reiese că TCP #13, din nou, va fi gazda unui număr foarte mare de participanți care ne aleg drept primul lor concurs. Observ că, odată cu trecerea timpului, treaba asta mă bucură din ce în ce mai mult. Mă bucură să văd că Tare Ca Piatra funcționează ca o rampă de lansare pentru noile generații de rideri și sunt sigură că le oferim exact ceea ce au nevoie să primească odată cu participarea la o primă competiție: o experiență foarte faină, un traseu de dificultate medie, foarte abordabil și care ia în considerare toate nivelurile de dat, o atmosferă călduroasă și o echipă organizatorică prietenoasă. Iar cel mai fain lucru e că primul concurs nu se uită niciodată. ;)
Cheers!
Ne vedem curând! :)
------ ------ ------ ------ ------ ------
Website: www.tarecapiatra.org - momentan under construction.
Link eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/147309419466816/
Pagină oficială de Facebook: https://www.facebook.com/tarecapiatra.neamt/
Fotografii via Tare Ca Piatra, Alexandra Ghiță & Timestuff
Textul de față se încheie adecvat cu o melodie de la Def Jux Records:
DirtBike: Servus Delia! Tare Ca Piatra 13. E cu noroc?
Delia Ilisei: Salutare, Maxi! Tare Ca Piatra #13, pe 13 iulie mai exact. Cât de talismanică este treaba asta, om vedea. :))
Ca o paranteză, să știi că momentul în care răspund întrebărilor tale e momentul în care conștientizez cu adevărat că a mai trecut un an. E ca un al doilea Revelion pentru mine. :))
Ca-n fiecare an, vrem să știm ce e diferit. Deci ce s-a schimbat, ce a evoluat, ce e altfel decât până acum?
Principiile și procedura TCP rămân în mare parte neschimbate, din punct de vedere al formatului, al participării în cadrul evenimentului și al desfășurării competiției. În paralel, aducem totuși o serie de îmbunătățiri pentru rideri. Aici includem:
1. Introducerea a două categorii pentru copiii cu vârstele cuprinse între 10-14 ani, respectiv Fete și Băieți, ce beneficiază de gratuitate în cadrul evenimentului. Indiferent de numărul copiilor înscriși, categoriile nu se comasează, ambele fiind premiate.
2. Eliminarea taxei de participare pentru categoria Feminin (Open).
3. Podium cu premii până la locul 5 pentru toate categoriile.
Apoi ar mai fi de adăugat că, începând cu anul acesta, concurenții cu vârste până în 18 ani, vor trebui să se prezinte în ziua concursului cu Acordul pentru minori completat de către unul dintre părinți sau tutori, legalizat la un notar.
Apoi, legat de traseul de concurs, aici ar fi ceva mai mult de trecut în revistă. Linia rămâne 100\% neschimbată față de cea de anul trecut: aceleași elemente, același grad de dificultate, aceeași lungime și lățime. Este primul an în care adoptăm această strategie, iar după părerea mea, dacă ne raportăm la cadrul natural al traseului, la întregul munte mai exact (altitudine, diferență de nivel și tipul de sol), la maniera de desfășurare a concursului (un număr foarte mare de participanți, dintre care un procent covârșitor de începători) și la condițiile meteo din timpul concursului (temperaturi de 30 de grade C), este cea mai bună opțiune. Am luat această decizie pentru că acesta este singurul mod în care ne putem alinia cu toate elementele de mai sus, mergând astfel în direcția curentului și nu împotriva lui. Așadar o simbioză între toate acestea, zic eu că ne aduce mai multe foloase tuturor. După cum spuneam, solul este nisipos și pe lângă asta, în stratificarea lui există paturi de roci plate și ascuțite, care plusează și mai mult la capitolul instabilitate. Iar oamenii cu care am colaborat și care ne-au ajutat de-a lungul timpului, s-au convins de veridicitatea spuselor mele. Anul trecut s-au investit enorm de multe resurse financiare, umane și de timp în traseul de downhill, resurse de care, din păcate, nu dispunem anual. Anul acesta, toate eforturile sunt dirijate exclusiv în reparații acolo unde o impune situația și în mentenanță până la concurs. Nu vreau să ne riscăm cu elemente noi care nu rezistă, ci prefer să consolidăm ce există deja și să ne concentrăm pe siguranță în primul rând.
Link album foto cu traseul de anul trecut:
https://www.facebook.com/pg/tarecapiatra.neamt/photos/?tab=album&album\_id=1370101733066852
Pe scurt, concursul de downhill Tare ca Piatra testează aptitudinile riderilor de a se da și pe nisip, în timpul temperaturilor ridicate. Mi se pare și normal să existe diversitate între concursuri și trasee. Ai trasee cu abrupt, ai trasee tehnice, cu porțiuni de rădăcini și rock garden-uri, aici ai pădure de foioase, un road-gap faimos și zone de nisip. Evident, pe lângă flow, distracție cât încape, voie bună, un traseu în centrul orașului și rooftop party.
Tare Ca Piatra a fost dintotdeauna un eveniment polisportiv. Ce alte discipline mai sunt anul ăsta în program, în afară de downhill?
Anul ăsta suntem downhill-only. Explicația este una foarte simplă. Cele patru probe ce țin de skatepark (skate, role, BMX, trotinete) sunt în stand-by pentru încă un an de zile, pentru că așteptăm construcția noului skatepark. Așadar, motivul este lipsa unei infrastructuri adecvate. Faptul că probele respective nu mai fac parte din formatul nostru actual nici măcar nu mai este o problemă atât de apăsătoare, pe cât este pentru toată comunitatea riderilor din oraș, care efectiv nu au unde să progreseze sau cel puțin să își mențină nivelul de dat. Noi ne păstrăm optimismul și în 2019, pentru că demersurile la acest capitol nu mai țin de noi demult.
Legat de proba de MTB XC, din cauza faptului că peste iarnă s-au făcut defrișări masive în zonă, iar copacii au fost transportați pe traseu, dar și din cauza unor factori naturali și de mediu, lipsa resurselor umane și financiare pentru asigurarea unei mentenanțe constante având în vedere și lungimea de aproximativ 30 km a acestuia, traseul de XC a suferit stricăciuni în proporție de 60\%. Asta nu înseamnă totuși că traseul este impracticabil pentru locali, sau pentru cine cunoaște zona, dar condițiile lui actuale nu permit oragnizarea unei competiții.
Știu că la un moment dat vorbeam despre din ce în ce mai multe trasee de mountainbiking la Piatra. Cam câte avem la ora actuală și ce poate face un rider care vrea să vină la Piatra să se dea, dar nu s-ar limita la traseul de DH?
După cum am spus mai sus, traseele de XC (cel scurt de 14 km și cel lung de 28 km) încă există, sunt mapate, iar formatele .gpx sunt disponibile pentru download. Pe lângă acestea, sunt o mulțime de opțiuni de exploring ale zonei, multe poteci care n-au fost mediatizate vreodată, drumuri forestiere, și de acces pe munții din jur. Ne-ar plăcea să existe o infrastructură măcar în stadii incipiente în ceea ce privește opțiunile de MTB din zonă, dar nouă ne este imposibil să preluăm și să fructificăm la parametri optimi întreg potențialul zonei. Singurul mod în care putem derula anumite proiecte este în contextul concursului, prilej cu care se obțin finanțări pentru obiectivele propuse. Ceea ce nu ține de TCP efectiv nu este în ”jurisdicția” noastră.
Am văzut că anul acesta aveți o colaborare cu Kronstadt Cycling și v-am văzut la evenimentele din Cupa Națională de Downhill, dar ce presupune mai exact colaborarea asta și în ce fel beneficiază ambele părți din ea?
Colaborarea cu Kronstadt Cycling a fost pentru Campionatul Național de Downhill. Debutul inițiativei a avut loc într-o perioadă de incertitudine în ceea ce privea organizarea celei de-a treisprezecea ediții de Tare ca Piatra, iar motivul principal a fost că am vrut să ne aducem în continuare aportul la scenă, chiar dacă lucrurile nu arătau prea roz pentru TCP. Am decis să ne canalizăm energia și eforturile în acest parteneriat, pe principiul că unde-s doi puterea crește. Pe parcurs, s-au lămurit lucrurile și pentru Tare Ca Piatra, iar în luna aprilie i-am dat undă verde. Pe scurt, colaborarea noastră a fost o ocazie și un mod vizibil de a demonstra deschiderea ambelor părți către parteneriate și inițiative de orice gen, a fost un proiect pilot pentru a testa o strategie implementată în premieră. Beneficiile părților nu sunt relevante. Important este faptul că a fost un eveniment foarte reușit, în organizarea căruia ne-am bucurat să ne implicăm.
Legat de evenimentele la care ne-am întâlnit - concursurile din Cupa Națională de Downhill - am participat la câteva dintre ele pentru a ne susține prietenii, organizatori și rideri laolaltă. Susținerea e simplu de oferit, e gratuită și are un caracter primordial mai ales când vorbim despre evoluție. Înainte de organizatori de eveniment, suntem persoane care și-au făcut o mulțime de prieteni de-a lungul timpului și asta cred că primează. Sunt oameni cărora le-am urmărit evoluția ca rideri pe parcursul a 8 ani, de când sunt implicată în TCP, dar cu care am dezvoltat și relații interumane. Așa că, atunci când ne vedem la concursuri, ne vedem for fun. If you take the fun out, what else is left?
Tare Ca Piatra se va supune regulilor Federației Române de Ciclism, cum s-a întâmplat la Arena Platoș Day & Night? Cum de nu figurați ca etapă în Cupa Națională, în ciuda bunei colaborări cu Kronstadt Cycling și implicit ADMR?
O relație de colaborare cu FRC nu înseamnă supunere. Federația Română de Ciclism propune un cadru și o direcție de urmat, iar cine și le asumă, o face dintr-o postură de partener. Tare ca Piatra nu face parte din Cupa Națională de Downhill din același motiv pentru care cerul este albastru și iarba este verde. Așa stau lucrurile. Chiar dacă echipa Kronstadt Cycling este promotor al CND, nu înseamnă că relația noastră gravitează în jurul acestui aspect sau că nu putem derula proiecte diferite.
Cum arată scena din Piatra momentan? A stagnat entuziasmul copiilor sau progresează mai discret? Ce rideri locali susținuți de Tare Ca Piatra mai sunt pe felie zilele ăstea?
Copiii din Piatra nu mai sunt chiar copii. În curând se dau la Elite. :)) Și cu cea mai mare mândrie, vreau să spun că entuziasmul lor a crescut exponențial față de anul trecut. Mă bucur să văd că am făcut treabă bună cu ei, la fel cum au făcut și ei cu mine. Facem o echipă foarte faină împreună, sunt foarte receptivi la aspectele organizatorice cu care încerc să-i familiarizez din ce în ce mai mult și mă ajută enorm în această perioadă.
De-a lungul anilor, am lucrat cu sute de voluntari, dar mai rare ocaziile în care dai peste o generație atât de pompată. Săptămâna aceasta s-au dus aproape zilnic pe traseu, de la ora 5:00. Se uită la răsărit și apoi se apucă de treabă: au tuns, greblat, curățat și s-au apucat și de reparații la contrapante, timp în care mă țin la curent permanent, îmi trimit poze și filmări pentru fiecare etapă de lucru.
Mă bucură faptul că suntem înconjurați de noile generații și că avem cui transmite tot know-how-ul, că îi putem modela în această direcție și că avem șansa să facem lucruri frumaose împreună. Iar pentru asta vreau să le mulțumesc!
Legat de riderii TCP, am conturat în linii mari un plan care-i vizează în primă fază pe Dragoș Stahie, Petre Popescu (care fac deja parte din Lotul Național de Juniori) și Dimi Vinca, un plan ce implică atragerea de sponsori, în principal locali, astfel încât să-i putem susține cu mai mult decât taxele de participare pentru competițiile din țară și echipamente. Aș vrea să reușesc să le strâng un buget anual al lor, pe care să-l folosească pentru deplasări, reparații, piese, protecții și orice altceva mai au nevoie. Dar, ca noi toți de altfel, am o perioadă foarte aglomerată, în care timpul nu-mi permite pe cât de multe mi-aș dori. Cred că după TCP mă pot ocupa și de treaba asta.
Cine vine la petrecerea de la TCP de anul ăsta?
Toate informațiile legate de petrecere și programul exact al evenimentului urmează să fie definitivate, așa că vor fi anunțate în curând.
Any famous last words?
Nu-s nici famous și nici last, dar sunt importante. Duminică seara, la ora 23:59 am deschis înscrierile. La fel ca în ultimii 3 ani, numerele sunt alese preferențial în momentul completării formularului, așa că fiți pe fază. Tot ca și până acum, vor fi disponibile pachetele Early Bird, ce oferă tarife preferențiale de înscriere, pentru cei ce aleg să plătească taxa în avans, prin virament bancar. Înscrierile se fac pe website-ul evenimentului, www.tarecapiatra.org. Aș dori să mai menționez că înscrierile online sunt obligatorii pentru toată lumea, pachetele Early Bird fiind opționale.
Toate informațiile vor fi publicate weekend-ul acesta, atât pe website-ul nostru, cât și în descrierea evenimentului de Facebook.
Din discuțiile informale pe care le-am purtat până în momentul de față, reiese că TCP #13, din nou, va fi gazda unui număr foarte mare de participanți care ne aleg drept primul lor concurs. Observ că, odată cu trecerea timpului, treaba asta mă bucură din ce în ce mai mult. Mă bucură să văd că Tare Ca Piatra funcționează ca o rampă de lansare pentru noile generații de rideri și sunt sigură că le oferim exact ceea ce au nevoie să primească odată cu participarea la o primă competiție: o experiență foarte faină, un traseu de dificultate medie, foarte abordabil și care ia în considerare toate nivelurile de dat, o atmosferă călduroasă și o echipă organizatorică prietenoasă. Iar cel mai fain lucru e că primul concurs nu se uită niciodată. ;)
Cheers!
Ne vedem curând! :)
------ ------ ------ ------ ------ ------
Website: www.tarecapiatra.org - momentan under construction.
Link eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/147309419466816/
Pagină oficială de Facebook: https://www.facebook.com/tarecapiatra.neamt/
Fotografii via Tare Ca Piatra, Alexandra Ghiță & Timestuff
Textul de față se încheie adecvat cu o melodie de la Def Jux Records:
Raporteaza
Promovează-ți afacerea aici !
Promovează-ți afacerea aici !
Scrie un comentariu , fii primul ! :)