Nukeproof: “Cicatricile din bătălie nu sunt incluse in preț”

Nukeproof: “Cicatricile din bătălie nu sunt incluse in preț”

Autor: Costi Iordan | 26 aprilie 2013

Advertorial

Nukeproof: “Cicatricile din bătălie nu sunt incluse in preț”


Încă de la începuturile MTB-ului, numele Nukeproof se traduce prin piese rezistente şi serioase, iar denumirile deja legendare precum Warhead, Generator, Shockwave ocupă un loc de top în gama produse.

Şi cum noi generaţii de rideri apar mereu şi cum mereu se conturează noi discipline ale acestui sport, Nukeproof a rămas în continuare în avangarda evoluţiei MTB-ului venind cu noi denumiri – Scalp, Mega, Snap, Rook – menite să devină şi ele legendare pe gamele cărora le aparţin.

Nukeproof: “Cicatricile din bătălie nu sunt incluse in preț”


Inovaţia este motorul filosofiei Nukeproof, şi miezul fiecărui produs pe care îl ofera – de la ţevile de cadru hidroformate şi sistemele de suspensie de mare performanţă pentru cadrele de downhill şi Enduro/Trail, la noile şi incitantele tehnologii cum ar fi headtube-ul gyro integrat de pe noua bicicletă de slopestyle Rook – întotdeauna lucreaza îndeaproape cu riderii de top pentru a găsi căi de a face lucrurile tot mai bine.

Versatilitatea are şi ea un rol foarte important în felul în care gândesc designul produselor Nukeproof, permiţînd riderilor să îşi seteze bicicletele după stilul de dat şi componentele pe care le preferă.

Nukeproof: “Cicatricile din bătălie nu sunt incluse in preț”


Dupa cum spuneau cei de la Nukeproof :

“Lucrăm îndeaproape cu teamul nostru de rideri talentaţi de pretutindeni pentru a aduce inovaţie în acest sport în permanentă evoluţie cum este MTB-ul.

Bicletele şi componentele create de noi sunt destinate unei game largi de discipline – de la ridingul de downhill la nivel de Cupă Mondială până la evenimentele Enduro-style, şi de la câmpul de luptă al four-cross-ului până la arena slopestyle-ului – însă toate împărtăşesc aceeaşi filosofie de a aduce tehnologiile profesioniste la îndemâna oricui.

La Nukeproof susţinem o diversitate mare de rideri de pe întreg Globul – de la riderii de Cupă Mondială la DH ai echipei Chainreactioncycles.com/Nukeproof pâna la juniorii echipei Nukeproof, precum şi rideri din Marea Britanie, Spania, Germania şi Elveţia.

Îi susţinem cu mare entuziasm pentru că participă în fiecare sezon, şi ne mândrim cu succesele lor continue. Ca momente remarcabile în sezonul 2012 avem aurul lui Alastair MacLennan la Euro Masters Champs în Slovenia, locul 2 cu medalie de argint pentru Michael Mechura la Campionatul Mondial desfăşurat la Leogang, seriile 4X Pro Tour încununate cu succes şi multe rezultate excelente ale riderilor noştri la Cupa Mondială UCI de DH.

Sportivilor noştri le datoram toate inovaţiile de la Nukeproof, dar cel mai valoros rider pentru noi eşti chiar tu.”

Pentru anul acesta Nukeproof vine cu un cadru total nou de downhill numit Pulse. Mai mult de atât, vine şi cu un preţ imbatabil pentru cadrul de downhill arhicunoscut şi mult încercat în etapele de cupă mondială, Scalp, care cu tot cu amortizor RockShox Kage iese pe piaţă la un preţ de 5980 lei.

Nukeproof: “Cicatricile din bătălie nu sunt incluse in preț”


Întreaga gamă dee produse Nukeproof importată în Romania de Mondo Frames Distribution poate fi găsită în reţeaua de dealeri a acestora din întreaga ţară.
Raporteaza

5 Comentarii

Maximilian Munteanu
26 aprilie 2013 la 22:21 (editat)
Let the war begin!

Article Image
13 Attila Baczoni, Gino Nitoi, Alexandru Has, Mirel Mardale, Sebestyen Zoltan-Zsolt, Alex Covaci, Vornicu Constantin (komy), Mihnea Deaconescu, Catalin Pelin, Andrei Roberto Oprisor, Luka Lehel-György , Marius Obreja, Teo Delaport
0
Andrei Barbosu
27 aprilie 2013 la 12:56
:))))
0
0
Marian-Lucian Tabria
29 aprilie 2013 la 00:34
noua scalp e o bomba, merge super. Am vazut-o in actiune cam o luna in urma si chiar merge bine, zicea ca e mai stabila decat demo-ul ce avea inainte si chiar imi place si mie. Cu siguranta e de tinut cont, ca urmatoarea achizitie.
0
0
Maximilian Munteanu
29 aprilie 2013 la 00:43
Marian, sunt o grămadă de biciclete "bombă" şi te-ai mira cât de mult seamănă unele între ele. Nu e ca şi când s-ar fi reinventat prea des roata în ultimii 3-4 ani. Noul Scalp se numeşte de fapt Pulse şi e sigur o bicicletă faină cu un raport preţ/performanţe foarte bun, dar ce ai vrea să spună despre el cei care-l fac şi-l vând? Că nu e cel mai bun din lume? :)) Desigur! O mică precizare pentru departamentul de traduceri al Mondo F: atenţie la furculision! Pe româneşte "versatil" înseamnă "schimbător". L-am folosit şi eu greşit destulă vreme. Cuvântul căutat e "polivalent" sau "multifuncţional". Să trăiţi!
2 Raul Visnitchi, Leonard Chesca
0
Marian-Lucian Tabria
2 mai 2013 la 03:29
Scuze, m-am gandit la Pulse si am zis Scalp. Nu vreau sa te contrazic, nu zic ca e cea mai buna bicicleta din lume, la urma, bicicletele moderne sunt cam toate la acelasi nivel; dar vreau sa precizez ca e mai buna decat predecesoarea ei Scalp, prin faptul ca flexeaza mai putin (triunghiul posterior asa numit bascula pe romaneste e mai rigid) si pare ca modul in care lucreaza sa fie mai eficient si progresiv. De restul trebuie probata bine ca sa stii ce ai in mana.
0
0

Scrie un comentariu

Costi Iordan
Membru din: 19 iulie 2010

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads