Ioan Grigore
Ioan Grigore

Ioan Grigore

Anunturi postate: 0
Articole postate: 0
Evenimente solicitate: 0
Postari Forum: 6
Raporteaza

8 Comentarii și Recenzii despre Ioan Grigore

Bogdan Nicolae
2 iunie 2016 la 13:00
i-am platit in avans, a trimis pe 19 aprilie si coletul nu a mai ajuns. acum e mult prea comod sa mearga la posta sa faca reclamatie scrisa asa cum ar trebui. nu recomand colaborare la distanta, si mai ales sa ii trimiteti banii in avans. lipsa de respect.
0
1 Ioan Grigore
Ioan Grigore
2 iunie 2016 la 23:50
Draga Bogdan, m-am dus de 5-6 ori la posta numai pentru coletul tau. Timpul pentru rezolvarea reclamatiei este 6 luni - asa cum scrie si in biletul de prezentare. Nu este vina mea pentru ca tu ai ales sa iti trimit colet prin posta.
0
0
Ioan Grigore
2 iunie 2016 la 23:53
Nu numai ca am facut reclamatie "scrisa" la posta, am facut si una online. Cel mai usor este sa suni pe altul sa iti rezolve problemele in locul tau. Cum ti-am scris si in mesaj si la telefon, poti sa faci si tu reclamatie in calitate de destinatar, dar se pare ca asa de comod esti. Nici eu nu recomand colaborare cu Bogdan.
0
0
Bogdan Nicolae
3 iunie 2016 la 00:39
6 luni este pentru DEPUNEREA reclamatiei si nu pentru rezolvarea ei. si cand am sunat la posta si-a adus aminte ca ai ajuns pe acolo dar mi-a zis ca trebuie sa faci reclamatie scrisa. daca ai facut, de ce mi-ar mai fi zis ca trebuie sa faci? in fine... nu cred ca aici e locul potrivit de purtat aceasta converstatie ci aici:
http://www.dirtbike.ro/forum-biciclete/discutii-in-legatura-cu-site-ul/29-membrii-problema/29600-ioan-grigore--simon-cobianu-lipsa-grava-de-interes-dupa-ce-s-a-vazut-cubanii-in-cont/
0
0
Bogdan Nicolae
20 octombrie 2016 la 17:51
nici pana acum nu mi-am primit banii inapoi.
0
0

Scrie o recenzie

Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads