SkirtBike Brașov 2015 - Avem din nou Fete Faine!

SkirtBike Brașov 2015 - Avem din nou Fete Faine!

Autor: Maximilian Munteanu | 5 iunie 2015

În ultimii doi ani, DirtBike a susținut necondiționat mișcarea SkirtBike de la Brașov și nu numai. Am fost cu fetele pe traseu, le-am promovat, pentru că merită și am scris despre asta. Anul acesta SkirtBike Brașov revine. Cum era și de așteptat, de altfel. Iată anunțul oficial al fetelor faine de la Brașov:




Comunicat de Presa

Parada SkirtBike Brasov a ajuns la Ediția a treia




SkirtBike este cea mai așteptată plimbare a anului, este manifestul celei mai mari comunități de bicicliste, un proiect în 12 orașe din România și o sursă de inspirație pentru multe femei din toată lumea.

De 3 ani în Brașov și de 6 ani în București, parada SkirtBike își dorește să sărbătorească fetele curajoase care aleg bicicleta ca mijloc de transport alternativ, dar în același timp, să le încurajeze pe cele care nu pedalează încă. Prima ediție a SkirtBike Brașov a adunat la Start peste 250 de participante, pentru ca la ediția a treia să reunească 350 de bicicliste.

Ediția cu numărul 3 a paradei SkirtBike Brașov are loc pe data de 6 iunie 2015 și are ca punct de întâlnire Piața Unirii, unde sunt așteptate peste 400 de participante. Traseul paradei se desfășoară pe principalele artere ale centrului vechi al orașului, iar finalul va avea loc sub formă unui Picnic, în parcul Livada Poștei.

SkirtBike Brașov 2015 - Avem din nou Fete Faine!


Loc de întâlnire: Piața Unirii
Ora: 12:00 (plecarea se face la 12:30)
Traseu: Piata Unirii - str.Prundului - giratoriu Colegiul Național Andrei Șaguna - str. Poarta Schei - str. Grigoraș Dinicu - str. Nicolae Bãlcescu - bdul. 15 Noiembrie - giratoriu Hidromecanica - str. Iuliu Maniu - str. Nicolae Iorga - str. Lungã ( pe lângã Cercul Militar) - str. Dupã Ziduri - urcare Parc Livada Poștei.

Parcul Livada Poștei va fi gazda participantelor până la sfârșitul zilei, pentru un Picnic SkirtBike cu bunătăți, povești, premii la tombolă și surprize pregătite de sponsori.

Premiul pentru Cea Mai Chic Biciclistă se va acorda și anul acesta și promite surprize pe cinste.

SkirtBike îşi propune să încurajeze toate femeile să folosească bicicleta ca mijloc de transport, ajutându-le să înţeleagă faptul că pedalatul nu le restricţionează activităţile de zi cu zi. Atunci când pedalezi poţi adopta orice ţinută doreşti, fără să îţi pierzi propriul stil. Feminitatea există şi pe două roţi!

Acest eveniment nu ar fi avut loc fără susținerea financiară și materială a partenerilor și sponsorilor noștri, fără implicarea entuziastă și benevolă a tuturor celor ce sprijină echipa de organizare iar dacă ați auzit de SkirtBike 2015, datorăm asta partenerilor media.

Prietenii trebuie știuți la față, așa că iată-i mai jos, ne înclinăm virtual în semn de mulțumire:

Parteneri principali:
NESCAFÉ 3in1, BCR

Sponsori:
Aqua Carpatica, Belaqva Spa and Welness, Fabulous Baskets, magazinul Casa Bicicletelor, ProAlpin, Bistro de l’Arte, Academia de Masaj, Optim, Atelier Kdru - atelier de inramare, Bar D.O.M.E, Bacania ”La Draga”, Ever Green Bar Lounge.

Parteneri:
Primaria Municipiului Brasov, SkirtBike, 24FUN Brașov, DirtBike, organizatia Iubim Brașovul, ziare.ro.


Ne vedem pe 6 Iunie la cea mai chic tură cu bicicleta!



Contacte:

Aura Petrașcu, organizator SkirtBike Brașov
Mail: [email protected];

Sînziana Pepine, organizator SkirtBike Brașov
Mail: [email protected]

Bianca Simion, organizator SkirtBike Brașov
Mail: [email protected]



ATENȚIE!!!

SkirtBike Brașov caută 3-5 voluntari pentru evenimentul de sâmbătă, băieți care să aibă grijă de șirul de fete, ca în ceilalți ani. Contactați-le pe fete dacă vreți să ajutați.!


Ne vedem sâmbătă, la 12:00, în Piața Unirii din Brașov!
Raporteaza

Scrie un comentariu , fii primul ! :)

Maximilian Munteanu
Membru din: 21 octombrie 2006

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads