Poziţia oficiala SRAM despre Lance Armstrong

Poziţia oficiala SRAM despre Lance Armstrong

Autor: Vlad Sabau | 19 octombrie 2012

Scandalul în care este implicat Lance Armstrong privind dopajul a luat amploare. Desi USADA (Agenția Anti Doping din State) l-a declarat vinovat retrăgându-i toate victoriile și titlurile din Turul Franței, unii dintre sponsorii săi încă-l susțin. Nu și cei de la SRAM.

Poziţia oficiala SRAM despre Lance Armstrong
foto: Marcio Jose Sanchez, AP


Vă prezentăm mai jos declarația oficială din partea lor care ne-a parvenit prin e-mail acum câteva minute.

Am decis să o las în engleză pentru ca nu cumva traducerea să lase loc de interpetări.

Chicago, IL - October 18, 2012

SRAM comments on Lance Armstrong

In 2006, SRAM re-entered the road market and quickly rose to the top ranks in the pro-peloton. Securing both amateur and professional athlete and team relationships was key to SRAM’s success.

In 2008, Lance Armstrong decided to come out of retirement and re-enter the 2009 racing scene. Mr. Armstrong connected with SRAM and had a small share of a minority private equity investment in SRAM beginning in September of 2008. SRAM bought out the private equity investment in June of 2011 that included Mr. Armstrong’s interest. Mr. Armstrong has not had an investment in SRAM since that time.

SRAM is officially terminating its product sponsorship agreement with Mr. Armstrong. SRAM is disappointed with the revelations that the USADA report has brought forth.

Moving forward, SRAM will maintain its support of the Livestrong Foundation, as we believe in its purpose and value. Additionally, SRAM will continue to support the Bontrager-Livestrong cycling team.
Raporteaza

18 Comentarii

Maximilian Munteanu
19 octombrie 2012 la 21:13
Vlad, nu ma pricep la chestii din astea, dar nu sunt fundatii mai apropiate de realitatile noastre cu care e mai plauzibil sa inteactionezi in astfel de situatii nefericite? Intreb doar. Nu stiu care e statutul LiveStrong, dar am banuiala ca nu prea activeaza pe la noi. Altfel, pot intelege o astfel de reactie cand te confrunti cu cinism pe paine, dupa cate relatezi.
0
0
Vlad Sabau
19 octombrie 2012 la 21:30
Daca nu suntem in aria lor acoperire, nici n-ar trebui sa accepte "donatiile" celor care cumpara bratarile alea. Oricum, faptul e consumat, nu mai pot face nimic acum, decat sa incerc sa ajut eu cat de mult pot. Si acest lucru mi-ar fi de ajuns. Nu pot decat sa spun ca imi doresc ca in acest an sa fie doar inceputul si pe viitor proiectul care-l derulez sa aiba un mai mare ecou si succes.
0
0
Ciprian Burca
20 octombrie 2012 la 00:09
nu sunt revoltat pe nimeni,eu nu consum nici un fel de isostar sau gatorade,sau medicamente de la body building shop,nu ma intereseaza pentru ca am vazut efectele.Vlade e treaba ta ce faci cu viata,si a altora la fel.
0
0
Ciprian Burca
20 octombrie 2012 la 00:10
Nu dau sfaturi nimanui,dar eu cunosc,cum a zis,oameni care sufera din cauza asta,si domnu silviu,ideea de 50,era in stadiul in care consumi in continuare,fara incetare,adica sa fii super dependent si acelasi timp inconstient.
0
0
Maximilian Munteanu
20 octombrie 2012 la 01:56
Ciprian, cred ca e indicat sa privim lucrurile in ansamblul lor. Sustinatoarele de efort nu sunt acelasi lucru cu doping-ul si bauturile izotonice sunt iarasi o cu totul alta mancare de peste. Cred ca putem vorbi despre chestiile astea in termeni mai clari dupa ce le vom fi fost martorii unui experiment stiintific in acest sens sau oricum ceva care sa duca in directia asta.
1 Silviu Varzaru
0

Scrie un comentariu

Vlad Sabau
Membru din: 16 iunie 2007

Share

Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!
Google Ads
Promovarea ta aici!

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Google Ads